Man, vader, mattie en DJ Ricky Wezer uit Paramaribo is er niet meer (foto’s en video’s)

overleden Paramaribo DJ
Leg de scherven van je leven
in Mijn hand, Ik weet ervan.
Ik wil jou genezing geven,
Ik heb voor jou een prachtig plan.

[quads id=1]

Ongelooflijk, wat een vervelend nieuws. De mens: Zo ben je er en zo ben je er niet meer. Ricky Wezer. Dj Weza uit Paramaribo is er niet meer. Een schok voor velen. Vele berichten en condoleances kregen we binnen. In het bericht de verdrietige woorden van zijn kinderen. En vele foto’s en video’s. Gecondoleerd Jenny, Shanice en Shaquille. Geeft U ze kracht <3

Overleden, DJ

Ricky Wezer

Pa, ik houd van u. Ik ga u missen! Ik ga alle dagen missen waarbij ik aan u kon plakken. Ik zal het appen missen. Ik zal die warmte missen. Waarom heeft u me gelaten? U zei dat me nooit in de steek zou laten. Ik had u belooft dat ik me school zou afmaken, u trots zou maken en uw droom auto zou komen zodat u kon rond reizen. Zo jong! Waarom moest u opgeven? Ik houd echt heel veel van u! Ik hoop dat u me kracht geeft want ik kan niet. U bent de beste vader ooit! Ik was altijd papa’s meisje! 😭

~ Shanice Wezer ~

[quads id=1]

Mijn hart bloedt en woorden schieten me tekort. Jij gaat voor succes en het wordt niet gegund door anderen😪. Pa, moge jouw ziel in vrede rusten❤️😭.

Je bent altijd mijn strijder geweest en zal dat ook blijven. 💪🏾❤️❤️❤️
There will be no perfect team anymore, but you will guide me through everything in life. Rest in peace my ride or die 😪❤️🕊. Bad boys for life

~ Shaquille Wezer~

Meer informatie volgt nog

[quads id=1]

Foto’s binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland