Perkash uit Suriname sluipt woning binnen en misbruikt buurmeisje van 13 jaar

buurman Suriname

Perkash, een buurman die regelmatig over de vloer komt, greep zijn kans toen mama even niet thuis was. Het meisje, 13 jaar, met een aandoening, kon zichzelf niet verdedigen. En buurman moet dat geweten hebben. Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

Buurman uit Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Moeder en dochter getuigen over intiem misbruik buurman. Kantonrechter Lydia Ravenberg heeft donderdag op de strafzitting twee getuigen, te weten een moeder en haar 14-jarige dochter, gehoord. In deze strafzaak staat de verdachte Perkash M. terecht.

[quads id=1]

Mama niet thuis

Hij wordt ervan verdacht vleselijke gemeenschap met een minderjarige en/of een bewusteloze en onmachtige te hebben gehad. De moeder van het slachtoffer verklaarde dat zij ten tijde van het delict niet thuis was. De verdachte, die een buurman van haar is, is op die bewuste dag van 1 maart 2019 thuis bij haar geweest.

[quads id=1]

Op bed geduwd

Hij is de woning binnengedrongen en heeft haar dochter op haar bed geduwd en heeft haar vervolgens gedwongen om met hem te slapen. Het meisje vertelde het gebeurde aan een derde in de kerk. De broeder stelde de moeder hierover op de hoogte gesteld en zij deed aangifte bij de politie. Volgens de moeder kwam de verdachte vaker bij haar over de vloer.

[quads id=1]

Hij blijft opgesloten

Haar dochter heeft een spraakgebrek en een aandoening in de hersenen. Het slachtoffer werd ook gehoord. Zij was ten tijde van het misbruik 13 jaar oud. Na het verhoor van deze getuigen werd de zaak uitgesteld naar 28 november. De verdachte blijft aangehouden.

Bron Dagblad Suriname, Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland