Onze geliefde dochter en moeder 54-jarige Silvana Wirokromo -Biserta uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo

Langs deze weg maken de families Biserta – Proeve bekend dat van hen vrij plotseling is heen gegaan, op woensdag 6 november 2019, hun innig geliefde dochter, zus, moeder, tante, groot tante, schoonzus en oma. Silvana Joan Wirokromo – Biserta. In de leeftijd van 54 jaar. Zij was dochter van wijlen Willem Biserta. Zij was werkzaam in het AZP te Paramaribo

[quads id=1]

De singineti zal gehouden worden op vrijdag 15 november 2019 aan de van Idsinga straat # 56 Van 8:00 u tot 12:00 u.

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 16 november 2019 te Nieuw Vrede en Arbeid a/d Jagernath Lachmon straat om 17.30 u. De rouwdienst zal gehouden worden in de grote aula van A.Z.P te Paramaribo en wel van 14:00 u & 16:00u. voor het nemen van afscheid.

Meer informatie in de foto’s. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland