Onze geliefde dochter en moeder 54-jarige Silvana Wirokromo -Biserta uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo

Langs deze weg maken de families Biserta – Proeve bekend dat van hen vrij plotseling is heen gegaan, op woensdag 6 november 2019, hun innig geliefde dochter, zus, moeder, tante, groot tante, schoonzus en oma. Silvana Joan Wirokromo – Biserta. In de leeftijd van 54 jaar. Zij was dochter van wijlen Willem Biserta. Zij was werkzaam in het AZP te Paramaribo

Advertisements

De singineti zal gehouden worden op vrijdag 15 november 2019 aan de van Idsinga straat # 56 Van 8:00 u tot 12:00 u.

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 16 november 2019 te Nieuw Vrede en Arbeid a/d Jagernath Lachmon straat om 17.30 u. De rouwdienst zal gehouden worden in de grote aula van A.Z.P te Paramaribo en wel van 14:00 u & 16:00u. voor het nemen van afscheid.

Meer informatie in de foto’s. Geef het door aan belanghebbenden

Advertisements
Advertisements

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland