Onze moeder en zus Denice Noordzee is tragisch overleden in Suriname (foto’s)

overleden Paramaribo
Denice, jij was een hardwerkende vrouw. Aan jouw leven kwam abrupt een einde. Uit het oog maar niet uit het hart!!!

Hierbij maken de immens verdrietige families Noordzee, Brathwaite, Meerberg en Lamain bekend dat, op zeer wrede en laffe wijze uit hun midden is weggerukt, hun lieve moeder en zus Denice Noordzee. Zij is 56 jaar geworden. In leven was zijn werkzaam bij Self Reliance en als interieur verzorgster op de Renckewitzschool te Paramaribo. In het bericht meer informatie en foto’s. De singi Neti zal MORGEN plaatsvinden in Suriname. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Onze lieve moeder, oma, zus en tante Denice Jolanda Noordzee is overleden in Suriname

In de leeftijd van 56 jaar

Want de wijsheid zal in jouw hart wonen en je kennis maakt je gelukkig. Dan zullen bedachtzaamheid en inzicht je beschermen en behoeden van verdere misstappen.

Hierbij maken de diepbedroefde families Noordzee, Brathwaite en Lamain bekend dat op zeer wrede en laffe wijze uit hun midden is weggerukt, hun geliefde moeder, oma, zus en tante,

DENICE JOLANDA NOORDZEE

Ze bereikte de leeftiid van 56 jaar

In leven was zijn werkzaam bij Self Reliance en als interieur verzorgster op de Renckewitzschool te Paramaribo

[quads id=1]

De uitvaart vindt plaats op maandag 18 november 2019 op de HODI MIDI CRAS TIBI begraafplaats aan de Dr. Sophie Redmond straat om 17.00u. De singi nneti zal zondag 17 november plaatsvinden. Bekijk de foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden.

Moge haar ziel in vrede rusten

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland