Officieel politiebericht over opgegraven mogelijk babylijkje te Paramaribo

baby Paramaribo

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de lugubere vondst van vandaag. De politie blijkt al sinds 1 november getipt te zijn en ze zijn toen ook een onderzoek begonnen.

[quads id=1]

Het ging over een vrouw uit Paramaribo die zwanger was en ‘opeens niet meer’. Vandaag hebben ze op het erf resten gevonden. Vermoedelijk baby resten. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. De moeder is nog niet aangehouden.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Vermoedelijke resten foetus opgegraven door de politie. Na verkregen informatie van getuigen is de politie van het bureau Centrum Paramaribo vanaf vrijdag 1 november gestart met een onderzoek. Volgens de informatie moest een mevrouw die woonachtig is op een adres in het ressort Centrum in verwachting zijn geweest.

[quads id=1]

Na de maand oktober bleek de vrouw niet meer in blijde verwachting te verkeren, maar niemand nam enige teken van een baby (geluid) waar in haar woning.

De politie deed het adres aan voor onderzoek en de mevrouw in kwestie ontkende zwanger te zijn geweest.

[quads id=1]

De politie kreeg op heden, vrijdag 15 november wederom een melding dat er op het erf waar de mevrouw in kwestie woonachtig is vermoedelijk iets begraven lag. Het adres werd wederom door de politie aangedaan en op aanwijzing van getuigen werd de plek opgegraven. De wetsdienaren stuitte daarbij op resten van vermoedelijk een baby.

De resten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De verdachte is nog niet aangehouden.

Bron:

https://www.politie.sr/vermoedelijke-resten-foetus-opgegraven-door-de-politie/