Mijn vriendin heeft geen baarmoeder maar ik wil graag kinderen – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Gio uit Paramaribo heeft ons een paar keer aangeschreven. Hij is radeloos. En het lijkt alsof hij ook een beetje door de war is. Aan de ene kant heeft hij een lieve vriendin die alles voor hem doet.

[quads id=1]

En aan de andere kant is zijn vriendin niet de persoon om een gezin mee te stichten. Ze kan dat niet want ze heeft geen baarmoeder. Gio wil graag een gezin. Maar een vrouw vinden die hem dat kan geven is ontzettend moeilijk voor hem. Alleen ‘bepaalde types’ vallen op hem. Snappen jullie Gio? Zoja, kunnen jullie hem dan aub wat VOLWASSEN advies geven?

[quads id=1]

Lees ook: Anoniem – Ik ben geboren zonder baarmoeder. Mijn vriend weet het niet ~ Suriname

Gio uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik zit met een serieus probleem. En ik hoop dat mensen me kunnen helpen zonder mij te veroordelen.

Ik ben Gio uit Paramaribo. Ik Ben 24 jaar en ik ben met een hele mooie vrouw. Helaas heeft ze geen baarmoeder. Maar ik wil graag kinderen hebben. Ik heb het wel besproken met mijn vriendin. We kennen elkaar al 2 jaar. Maar ze wil niet dat ik haar verlaat.

[quads id=1]

Veel voor me gedaan
anoniem Paramaribo
Voorbeeldfoto van Nixon

In die 2 jaar dat we elkaar kennen heeft ze heel veel voor mij gedaan. Ze heeft een goed hart en ze is erg lief en ze helpt me met alles. Maar ik wil haar verlaten maar zij wil me niet laten. Ze kan me niet los laten. Wat moet ik doen?

[quads id=1]

Lees ook: Anoniem ~ Ik behandel mijn vriendin niet goed. Ik ben te jaloers ~ Suriname

Het klinkt misschien gemeen, maar ik wil een vrouw hebben om kinderen te maken. Soms denk ik ook dat ik geen andere soort vrouw ga kunnen vinden. Nooit kijken andere vrouwen naar mij. Dus al laat ik haar. Hoe ga ik een andere vrouw vinden? Het lijkt alsof vrouwen niet van me houden. Het lijkt alsof alleen bepaalde type mensen op mij vallen. Mensen met wie ik geen kinderen kan krijgen. Ik wil graag uw hulp want ik ben radeloos

[quads id=1]

Ik val niet op mannen

Lees ook: Mijn zoon houdt van mannen maar hij wil trouwen met een vrouw – anoniem Paramaribo

Ik val op vrouwen. Niet op mannen. Ik hou alleen van echte vrouwen en dames die een kind voor me kunnen maken. Het staat zo in de bijbel. Een man moet een vrouw hebben en kinderen maken. Maar dat kan alleen met een vrouw met een baarmoeder. Maar waarom kan ik geen echte vrouw vinden? Echt dat wil ik weten want ik val op vrouwen en niet op mannen. Die gaan me geen kinderen kunnen geven. Ik heb echt uw hulp nodig. Wat is de oplossing voor mijn probleem?

Gerelateerde verhalen:

Video – Vrouw geboren zonder baarmoeder bevalt toch van kind (Amerika)

Anoniem: Ik weet dat mijn man van mannen houdt

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig