Mensen flauwgevallen nadat ze bijna een uur vast zitten in lift ziekenhuis Paramaribo

ziekenhuis Paramaribo

Niet iedereen houdt van liften. Of eigenlijk moeten we zeggen dat veel mensen een hekel hebben aan liften. En precies hierom:

[quads id=1]

Bezoekers van een ziekenhuis in Suriname zijn vandaag doodsbang geweest toen de lift vast kwam te zitten. het was zo erg dat 2 mensen zijn flauwgevallen. In het bericht meer informatie hierover. Ben jij ook bang voor de lift?

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BEZOEKERS STAAN DOODSANGSTEN UIT IN ZIEKENHUISLIFT. Vijf bezoekers die zich zaterdag hadden aangemeld voor het ochtendbezoek in het Diakonessenhuis, kwamen vast te zitten in de lift. Het heeft ruim 45 minuten tot een uur geduurd voordat ze uit hun benarde positie werden bevrijd. In dat tijdsbestek vielen twee personen flauw, onder wie een seniorenburger.

[quads id=1]

Melvin Creebsburg, die ook op ziekenbezoek was bij zijn vader, spuugt zijn gal hierover. Hij is één van de mensen die in de lift kwam vast te zitten. Creebsburg is er niet over te spreken dat er geen zuurstoffles in de lift is geplaatst en ook geen ventilatie. Hij kreeg te horen dat de lift vrijdag nog een onderhoudsbeurt kreeg. Dat kan er bij hij hem niet in. “Vrijdag geserviced en dan zit de lift vast?”

Hij betreurt het ten zeerste dat het ziekenhuis kennelijk niet over een calamiteitenplan beschikt om binnen afzienbare tijd de lift weer open te krijgen. “Er is geen plan of het deugt niet. Er moet een stappenplan zijn. De guard moest naar die sleutel zoeken. Wat voor rommel is dat? Het is een ziekenhuis, er kan van alles gebeuren. Je moet een back-upplan hebben als ziekenhuis.” Creebsburg vraagt zich af wat het calamiteitenplan van Diakonessenhuis is als er brand uitbreekt.

[quads id=1]

De oudere vrouw werd met een brancard afgevoerd. “Wij hebben shiling oil gesmeerd voor degenen die bewusteloos zijn geraakt. Ik probeerde te bellen naar 115, omdat het materiële belangrijker was op dat moment voor de vertegenwoordiger van het ziekenhuis. Ze waren van oordeel dat de deur niet opengebroken kon worden om opnieuw te repareren. Maar mijn leven was op dat moment in gevaar. Ik heb te maken als er op dat moment honderden mensen buiten staan. Ik moet eruit”, zegt een gebelgde Creebsburg.

[quads id=1]

Hij stelt verder dat er is getracht hem met woordjes zoet te houden. “Bij mij werkt het niet. Een kwartier is voldoende om dit op te lossen, maar niet een uur. Ik heb een aantal keren op de panic button gedrukt. Geen gehoor. Uiteindelijk heb ik gebeld naar het centrale nummer en kreeg de telefoniste na een hele poos aan de lijn. Ze zei: ‘Ooh serieus? Dan moet ik de guards bellen’.” Creebsburg is woest dat de seniorenburger die bewusteloos was geraakt na het gebeuren alleen de trap moest oplopen naar de derde etage.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/16/bezoekers-staan-doodsangsten-uit-in-ziekenhuislift/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland