Vrouw in Paramaribo aangehouden na M’manten Taki

STVS Paramaribo

Oeps,dat was vast niet de bedoeling van het programma. Een 38-jarige vrouw is vrijdagochtend na het televisieprogramma M’Manten Taki op staatszender STVS aangehouden door de politie in Paramaribo. Dat is niet zo leuk. Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vrouw aangehouden na M’manten Taki. Een 38-jarige vrouw is vrijdagochtend na het televisieprogramma M’Manten Taki op staatszender STVS aangehouden door de politie. Naar verluidt is er een onderzoek tegen de vrouw gaande.

[quads id=1]

De verdachte kwam in beeld tijdens de uitzending vrijdagochtend. Na de uitzending werd ze aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau ter voorgeleiding aan een hulpofficier.

[quads id=1]

De Ware Tijd verneemt dat de vrouw zich waarschijnlijk schuldig heeft gemaakt aan een paar strafbare feiten. Het onderzoek zal moeten uitwijzen of dat werkelijk zo is. Het is niet duidelijk als de vrouw in verzekering is gesteld.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/15/vrouw-aangehouden-na-mmanten-taki/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland