Uitvaart oud minister Lackin zaterdag 16 november 2019, met staatseer te Paramaribo (video’s)

uitvaart Paramaribo
President Desiré Delano Bouterse heeft het condoleanceregister, in verband met het verscheiden van de oud minister Winston Lackin getekend. Behalve het staatshoofd hebben ook de vicepresident Michael Ashwin Adhin en leden van de raad van ministers hun medeleven getoond tijdens dit moment.

[quads id=1]

De uitvaart van Lackin is (morgen) zaterdag 16 november 2019, met staatseer te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Meer informatie in het bericht. Bekijk ook de video’s. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? dat kan.

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: De verschillende regeringsleden spraken van het heengaan van een belangrijke schakel binnen de regering. “Het altijd positief zijn” van ex minister Lackin is door velen aangehaald als iets dat enorm gemist zal worden”.

[quads id=1]

De mogelijkheid tot het tekenen van dit register werd geboden op vrijdag 15 november, op het presidentieel Paleis, waar andere hoogwaardigheidsbekleders en leden van het corps diplomatique het register tekenden.

[quads id=1]

uitvaart Paramaribo

Ex-minister Lackin overleed op maandag 11 november 2019 na een kortstondig ziekbed. Hij is in het eerste kabinet Bouterse minister van Buitenlandse Zaken geweest. In het huidig kabinet is de overleden staatsman door de president aangewezen als Ambassadeur in Algemene Dienst op het Kabinet van de President en als zodanig werd hij belast met de coördinatie van het Milieubeleid. De uitvaart van de gewezen bewindsman zal zich voltrekken op zaterdag 16 november 2019, met staatseer.

Video’s:

[quads id=1]

Bron:

https://www.deboodschap.today/condoleanceregister-getekend-in-ere-van-oud-minister-lackin/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland