Mijn man, onze zoon en vader, 51-jarige Iwan Molijn is overleden

overleden Suriname
De doden zullen leven. De dode lichamen van Mijn volk zullen opstaan.

Een verdrietig bericht. De bedroefde families Molijn en Koland maken hierbij bekend dat Iwan Molijn uit Suriname is overleden. Hij is 51 jaar geworden. Meer informatie in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

De doden zullen leven. De dode lichamen van Mijn volk zullen opstaan. Word wakker en juich van vreugde, jullie die in het stof wonen! Want je dauw is als de dauw in de morgen en de aarde zal degenen die machteloos zijn in de dood tot leven brengen.
-Jesaja 26:19

Hierbij maken de families Molijn en Koland bekend dat na een kortstondig ziekbed, op 13 november 2019 van hun is heengegaan hun vader, grootvader, oom, broer, echtgenoot en zoon

Iwan Molijn

In de leeftijd van 51 jaar.

De rouwzitting wordt gehouden aan de Varshaweg no.3 (Zijstraat van de Frederikshoopweg in Suriname)

De uitvaart wordt nader bekendgemaakt.

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland