Mijn lieve vrouw en onze moeder is vandaag jarig. Gefeliciteerd Riana!!

verjaardag vrouw
Een speciale felicitatie voor een bijzonder mens

Henk Arkenbosch wil mede namens de kinderen Quinteyn, Xaveiryo & Ayeisha zijn lieve vrouw feliciteren. Ze is vandaag namelijk jarig. Meer info in het bericht. Wij van FamilieNieuws feliciteren Riana van harte. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Hoera,

Riana is 31 jaar

Van harte gefeliciteerd mijn lieve vrouw en mama van onze 3 kids.

Wij wensen jou nog velen jaren na deze in goede gezondheid. Namens je man Henk Arkenbosch en kinderen Quinteyn, Xaveiryo & Ayeisha

[quads id=1]

verjaardag vrouw

[quads id=1]

verjaardag vrouw

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland