Mijn lieve vrouw en onze moeder is vandaag jarig. Gefeliciteerd Riana!!

verjaardag vrouw
Een speciale felicitatie voor een bijzonder mens

Henk Arkenbosch wil mede namens de kinderen Quinteyn, Xaveiryo & Ayeisha zijn lieve vrouw feliciteren. Ze is vandaag namelijk jarig. Meer info in het bericht. Wij van FamilieNieuws feliciteren Riana van harte. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Advertisements

Hoera,

Riana is 31 jaar

Van harte gefeliciteerd mijn lieve vrouw en mama van onze 3 kids.

Wij wensen jou nog velen jaren na deze in goede gezondheid. Namens je man Henk Arkenbosch en kinderen Quinteyn, Xaveiryo & Ayeisha

Advertisements

verjaardag vrouw

Advertisements

verjaardag vrouw

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland