Lichaam van dode baby gevonden te Paramaribo- politie Suriname

baby Paramaribo
‘Had de baby aan mij gegeven’. Dat zeggen veel vrouwen en moeders op social media. Heel wat vrouwen bidden, vragen en proberen om een baby’tje te krijgen. Ze zijn allemaal geschokt door het bericht.

[quads id=1]

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de gevonden baby in Paramaribo. Een pasgeboren jongetje. Vermoedelijk aangespoeld. Waar is de moeder?

[quads id=1]

Kwatta Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld in Suriname. De politie van het bureau Kwatta  Paramaribo kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.

[quads id=1]

Dood

De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.

Moeder

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

[quads id=1]

P.s. Ben je zwanger en ben je radeloos? Maak dan contact met ons. Er is hulp. Echt waar. Je staat er niet alleen voor. <3

Bron:

https://www.politie.sr/lijk-van-pasgeboren-kindje-vermoedelijk-aangespoeld/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland