Baby lijkje in verre staat van ontbinding gevonden in tuin te Paramaribo

baby Paramaribo

Vreselijke berichten uit Paramaribo. Alweer is er een babylijkje ontdekt. Dit keer was de baby begraven achterop een woonerf in Paramaribo.

De buren sloegen alarm nadat een 24-jarige zwangere ineens ‘geen buik’meer had. En ook geen baby. Meer info in het bericht. Nogmaals: P.s. Ben je zwanger en ben je radeloos? Maak dan contact met ons. Er is hulp. Echt waar. Je staat er niet alleen voor. <3 Moeten onze zwangere vrouwen beter begeleid worden?

Lees ook: Baby lijkjes met geamputeerde lichaamsdelen vervoerd

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Een babylijkje is vrijdagmiddag door de politie opgegraven op een achtererf aan de Gerardusstraat. Volgens de politie was de zaak sedert 1 november in onderzoek.

Buren zagen dat de buik van de 24-jarige M.R., die in verwachting was, plotseling plat was. Ook namen ze geen geluiden van een baby waar. De politie werd daarom op de hoogte gesteld. De moeder werd verhoord en heengezonden. Opvallend voor de buren was dat M.R. vanaf 1 november niet vast meer verbleef op het adres.

Lees ook: Vader vindt levende baby in graf overleden dochtertje – India (foto’s & video)

Vrijdagmiddag werd de politie van Paramaribo wederom in kennis gesteld dat er waarschijnlijk iets op het achtererf, waar M.R. woonachtig is, was begraven. Een gedeelte van de grond had een opmerkelijke verhoging. De politie ging wederom op onderzoek uit en stuitte tijdens graafwerkzaamheden op menselijke resten.

Lees ook: Lichaam van dode baby gevonden te Paramaribo

Het lijkje was in verre staat van ontbinding. Een arts bevestigde dat het om resten van een zuigeling ging. In afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Aan de aanhouding van M.R. wordt gewerkt.

Gerelateerde berichten:

Redactie: Lichaampje baby Sulenie Ceder gevonden

Video – Baby lichaampje gevonden in Rotterdam

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/15/babylijkje-opgegraven-door-de-politie/