Tino uit Nederland gaat opzoek naar zijn echte vader in Paramaribo (video)

Vader Paramaribo
Tino is geboren in Suriname. Hij was anderhalf toen hij terechtkwam in een pleeggezin in Groningen. Zijn biologische moeder kon niet voor hem zorgen. Hij vertelt over zijn jeugd. Dat was fantastisch.

[quads id=1]

Hij als ‘enige donkere’ in het dorp groeide op met zijn witte ouders en witte broers en zusjes. Hij kent zijn biologische moeder wel. Ze is geestesziek. Maar Tino is heel erg benieuwd naar zijn vader. Hij trekt de stoute schoenen aan en gaat samen met het programma Spoorloos opzoek naar zijn vader in Paramaribo. Bekijk de video. Een prachtige en emotionele video. Hij heeft misschien wel 21 broers en zussen. Wauw. Dat is een hele flinke vader.

[quads id=1]

Vader in Suriname

Vader Paramaribo

Spoorloos – Surinamer zonder band met Suriname

[quads id=1]

[quads id=1]

Deel deze prachtige video met een ieder

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland