SLM Suriname beëindigt, na 20 jaar, samenwerking met schoonmaakbedrijf

slm Suriname
De SLM gaat wederom een samenwerking beëindigen. Dit keer betreft het, het schoonmaak bedrijf waarmee zij al 20 jaar samenwerken.

De Luchtvaartmaatschappij heeft het contract met BT Cleaning Services per direct opgezegd. Lees in het bericht waarom? De klant is koning dus als de klant niet tevreden is, dan kan dat. Ja toch? Of niet?

[quads id=1]

SLM Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: SLM beëindigt samenwerking met schoonmaakbedrijf. De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft het contract met BT Cleaning & Services per direct opgezegd. Het bedrijf heeft twintig jaar schoonmaakdiensten voor de luchtvaartmaatschappij verricht, waarbij het verantwoordelijk was voor het schoonmaken van de vliegtuigen en kantoorruimtes op de luchthaven. Bepaald is dat de werkzaamheden op 31 december worden beëindigd.

[quads id=1]

Intern besproken

In een schrijven dat SLM op 30 oktober BT Cleaning & Services heeft doen toekomen, staat vermeld dat de brief en de conceptovereenkomst die het bedrijf had opgestuurd in goede orde zijn ontvangen. Verder is aangegeven dat de overeenkomst intern is besproken en de diensten van BT Cleaning & Services zijn geëvalueerd.

“Het tarief op basis van de conceptovereenkomst is gestegen. Uit prijsvergelijking met andere bedrijven is vast komen te staan, dat wij de diensten tegen een lager tarief kunnen afnemen. Bij evaluatie van uw diensten is gebleken dat de kwaliteit van uw diensten al geruime tijd te wensen overlaat, ondanks herhaaldelijk overleg met u.

[quads id=1]

Hoger tarief

Vanwege het feit dat u tegen een hoger tarief de diensten wenst aan te bieden, zijn wij genoodzaakt de overeenkomst met u te beëindigen”, luidt een passage uit de brief. De overeenkomst is per direct opgezegd maar de werkzaamheden worden op 31 december beëindigd.

De Ware Tijd Suriname heeft Roy Burleson, directeur van BT Cleaning & Services, niet kunnen bereiken voor een reactie. Eerder waren werknemers van zijn bedrijf bezig een bond op te richten om te strijden voor betere arbeidsomstandigheden.

[quads id=1]

Niet alle personeelsleden

De krant verneemt dat het bedrijf dat nu zal worden belast met de schoonmaak niet alle personeelsleden van BT Cleaning & Services overneemt. Het secretariaat van de directie van SLM beloofde dat de redactie terug zou worden gebeld. Toen de krant belde om een reactie zat de directie volgens hen in een bespreking.

Lees meer in onderstaand bericht:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/14/slm-be%C3%ABindigt-samenwerking-met-schoonmaakbedrijf/

Geschreven door:

Geschreven door Naomi Hoever
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland