Shanita Bhagwandin uit Paramaribo first runner up Miss Divali International contest te Guadeloupe (foto’s & video)

Divali Suriname

Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan de prachtige Shanita Bhagwandin uit Paramaribo.

[quads id=1]

Zij is namelijk de first runner up Miss Divali International contest in Guadeloupe geworden. Meer informaties en foto’s in het bericht. Bedankt Shanita voor je positieve bijdrage aan ons land. Lees ook de boodschap de ze heeft voor alle toekomstige modellen. Geef het door! Kijk ook naar de mooie video waarin de schoonheid vertelt over haar deelname.

[quads id=1]

Divali Suriname

Shanita Bhagwandin first runner up Miss Divali International contest de Guadeloupe. Surinaams model en danseres Shanita Bhagwandin heeft Suriname vertegenwoordigd tijdens het Miss Divali contest in Guadeloupe op 26 oktober 2019. Hierbij behaalde zij de 2de plaats en verkreeg de titel van first runner up “Miss Divali contest Guadeloupe”. Shanita zegt in een interview dat de organisatie in Guadeloupe al vijf jaren bezig is met het Miss Divali contest. Het doel hierbij is cultuur behoud onder de jongeren.

[quads id=1]

Anoniem

Een persoon die anoniem wenst te blijven heeft haar in contact gebracht met de Culturele Unie Suriname (C.U.S.) omdat zij op kort termijn op zoek waren naar een geschikt persoon die ons land kon vertegenwoordigen. De vereiste waren een speech van 5 minuten over Divali en de boodschap naar de jongeren toe over cultuur behoud. Ten tweede wat heel veel telt een dansoptreden van de traditionele Dansstijl Bharata Natyam etc. De Miss beoefent Bharata Natyam en Kathak te weten Noord- en Zuid-Indiase dansstijlen. Verder is Shanita in haar dagelijks leven schoolgaand (zij studeert op Unasat richting bedrijfskunde) en ook actief in het trainen van modellen.

Visum

Vanwege zaken aanhangende visum van de deelneemster uit Guyana en Frans-Guyana om naar Guadeloupe af te reizen heeft ze niet alleen Suriname maar de Guyana’s vertegenwoordigd. Dit is de reden dat zij nog een kroon \kreeg van buurland Frans-Guyana, door de Organisatie die zich bezig houd met “Miss India World Wide de Guyana”. De first runner up Miss Divali contest had in feite geen plannen om deel te nemen aan een Miss verkiezing maar toen ze werd benaderd heeft zij gebruik gemaakt van de gelegenheid die haar werd geboden.

[quads id=1]

Boodschap

De boodschap van Shanita naar alle opkomende modellen is dat ze zich steeds verder moeten ontwikkelen en gewoon ervoor moeten gaan. Het geeft je uiteindelijk een goed podium en je doet daarmee meer kennis en ervaring op. Zij heeft samen met acht Missen van diverse landen deelgenomen aan het contest. Tevens heeft de organisatie “Gopio de Guadeloupe” haar opgeroepen voor volgend jaar omdat de organisatie met haar manier van dansen grote indruk op hen heeft gemaakt.

[quads id=1]

Vice president

Tijdens de flight werd ze dankzij haar sjerp die ze om had, member van de Air France. Een persoonlijk woord van dank van haar kant uit aan manager Shanta Pantjoe , Gopio Guadeloupe, de voorzitter van CUS, hr. Aniel Manorath en de persoon die Anoniem wilt blijven. Speciale dank gaat uit naar haar sponsoren Concord 2000, Sarinagar, Prostudio (Sjerp). Verder wil zij mevr. Noer Abdoel bedanken voor de prachtige Mehendi design.
Haar grootste dank gaat uit naar de Vice President van Suriname die voor haar heen en terugreis van Paramaribo naar Albina heeft gezorgd

Video:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland