Onze collega, 27-jarige Romario Misiedjan uit Paramaribo is overleden

overleden politie
Hierbij maakt het Korps Politie Suriname bekend dat agent MISIEDJAN Romario Jonathan is overleden. In de leeftijd van 27 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Latour te Paramaribo. De singi neti zal MORGEN plaatsvinden. Zijn stoffelijk overschot wordt zaterdag met Korpseer begeleid naar de begraafplaats. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overlijdensbericht MISIEDJAN Romario Jonathan. Paramaribo, 14 november 2019
Public Relations K.P.S.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zaterdag 02 november 2019 haar is komen te ontvallen, de agent van politie 2e klasse MISIEDJAN Romario Jonathan.
In de leeftijd van 27 jaar.

[quads id=1]

overleden politie

[quads id=1]

Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Latour te Paramaribo. De rouwdienst ( singi neti ) vindt plaats op vrijdag 15 november omstreeks 20.00 tot en met 24.00 uur in het Politie Opleiding Centrum an aan de Commewijnestraat.
De begrafenis vindt plaats op zaterdag 16 november 2019 om 17.30 uur op de begraafplaats Sanatan Dharm aan de J. Lachmonstraat.
Op de Politie Academie zal van 13.00 tot en met 14.00 uur gelegenheid bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een uitvaartdienst van 14.00 tot en met 16.00 uur.

[quads id=1]

De nabestaanden vertrekken om 16.30 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar de J.Lachmonstraat van waaruit ter hoogte van Loge Victory het stoffelijk overschot met Korpseer begeleid zal worden naar de begraafplaats Sanatan Dharm.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Paramaribo, 14 november 2019
Public Relations K.P.S

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland