Jongen mishandelt meisje in de klas – politie Suriname

Suriname politie
Wat gebeurt er toch met onze kinderen? We sturen ze naar school om te leren. Niet om medestudenten op wrede wijze te mishandelen

[quads id=1]

Een jongen heeft een meisje op school in Paramaribo op schandalige wijze mishandeld. Hij heeft het meisje geslagen en meerdere keren keihard in haar onderbuik getrapt. Daarna wilde hij de leerkrachten aanvallen. Wat is dit voor gedrag? Waar komt het vandaan? Lees het officiële politiebericht hierover. Moeten onze kinderen ‘heropgevoed’ worden? Dit gedrag is namelijk gevaarlijk! Of komt dit door pesten?

[quads id=1]

Middelbare school te Paramaribo.

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Student middelbare school ingesloten voor mishandeling. De 21-jarige Joshua H. is op dinsdag 5 november door de politie van het bureau Flora Paramaribo aangehouden.

[quads id=1]

Pijn in onderbuik

Deze verdachte heeft zich op dinsdag 22 oktober schuldig gemaakt aan mishandeling van een mede student. Het slachtoffer liep blauwe plekken en zwellingen aan haar lichaam op en klaagde van pijn in haar onderbuik. Na medisch te zijn behandeld, is zij verwezen naar haar huisarts.
Onderzoek wees uit dat de studenten in aanwezigheid van de docent in groepjes van vijf een opdracht moesten uitvoeren.

Roddelen

Terwijl de aangeefster bezig was te praten met een andere student van haar groep keek Joshua in haar richting. Hij vond dat de aangeefster over hem aan het roddelen was. Zonder meer stond hij op en liep naar de aangeefster toe. Toen hij heel dichtbij haar stond, gaf Joshua haar een duw en bracht haar een harde klap toe in haar gezicht. De aangeefster kwam te vallen, waarbij Joshua haar enkele trappen gaf in haar buikstreek.

[quads id=1]

Ook docenten

Inmiddels hadden meerdere docenten zich begeven naar het lokaal en haalden de twee studenten uit elkaar. Daarbij stootte Joshua ook de docenten en poogde een stoel in de richting van de docenten te gooien. Gelukkig werd deze hem tijdig afhandig gemaakt. Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer naar de Spoed Eisende Hulp afgevoerd voor medische hulp.

[quads id=1]

Direct aangehouden

De verdachte werd op dinsdag 5 november naar het politiebureau ontboden. Hij meldde zich dezelfde dag aan vergezeld van een familielid. Joshua werd direct aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie voor mishandeling in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/student-middelbare-school-ingesloten-voor-mishandeling/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland