21-jarige Ogilvan gaat 12 jaar de bak in voor dood Rapper Bolle in Amsterdam

rapper Amsterdam
Doodgeschoten door eigen mattie, vanwege ruzie om een meisje? Dat verklaren sommige mensen. Ogilvan schoot Rapper Bolle dood in Amsterdam Zuidoost.

[quads id=1]

Als hij 33 jaar is, is hij weer op vrije voeten! De 21-jarige Ogilvan J. is zojuist namelijk veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf. Laat het meteen een waarschuwing zijn andere jongeren. Meer in het bericht en kijk ook naar de eerdere video’s. Sterkte aan de familieleden van de rapper. Zullen ze tevreden zijn met het vonnis?

[quads id=1]

Doodslag in Amsterdam

Nu.ml schreef het volgende: Twaalf jaar cel voor doodschieten rapper Bolle in Amsterdam.

Samen met AT5

De 21-jarige Ogilvan J. is donderdag veroordeeld tot twaalf jaar gevangenisstraf voor het doodschieten van de negentienjarige Gondilio Lowland, ook bekend als rapper Bolle, in Amsterdam-Zuidoost.

[quads id=1]

Amsterdam ZO

Het slachtoffer werd op 10 oktober vorig jaar op klaarlichte dag doodgeschoten in de onderdoorgang van de Dolingadreef in Amsterdam Zuidoost. De rapper overleed aan zijn verwondingen.

[quads id=1]

Het is nooit bekend geworden wat de aanleiding was voor het schietincident. Er gaan wel geruchten dat het om een meisje ging (zie eerdere berichten). J. bekende zijn daad ’s avonds aan zijn familie, maar heeft dit later ingetrokken. In het verleden waren hij en het slachtoffer bevriend met elkaar.

Doodslag geen moord

De rechtbank oordeelt donderdag dat niet kan worden vastgesteld of J. van tevoren van plan was om het slachtoffer neer te schieten. Hij is daarom veroordeeld voor doodslag en niet voor moord.

J. liep nog in zijn proeftijd van twee eerdere voorwaardelijke straffen. Hij moet deze straffen, van in totaal bijna twee maanden, ook uitzitten.

Video’s:


[quads id=1]

Eerdere berichten:

Is rapper Bolle uit Amsterdam door zijn eigen mattie vermoord om een meisje? (video’s)

Emotionele herdenking doodgeschoten rapper Bolle in Amsterdam Zuidoost Nederland (video’s)

[quads id=1]

Bron:

https://www.nu.nl/amsterdam/6010899/twaalf-jaar-cel-voor-doodschieten-rapper-bolle-in-amsterdam.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland