Onze Henry Neede (Talloway) uit Suriname is overleden in Nederland (foto’s)

overleden Suriname

Herkenbaar aan zijn fantastisch kledingstijl en prachtige lach. Henry Neede, meer bekend als ‘Talloway’ is overleden in Nederland. Lees de mooie condoleance van een goede vriend van hem en bekijk de andere foto’s in het bericht. De uitvaart is VANDAAG in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families, zijn vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

We lost another Surinam Legend, Willem Henry Neede. Meer bekend als Talloway. The God Father of Surinam …fantastisch Mc and Show man. Een man die er altijd goed uit zag, kende Tollaway 1980 toen ik in Rotterdam ging wonen, heb hem meegemaakt en vanaf die tijd hadden we goed contact, Flash Back nieuwe binnenweg, Behouden huis, Wilobi. Dat waren leuke herinnering in de Jaren tachtig. Ik had hem 8 jaar geleden nog in Su ontmoet en waren voor twee weken in het zelfde hotel. We hadden nog af en toe telefonisch contact maar de laatste paar Jaren geen contact meer gehad ,

Rust zag lieve bro Talloway,
Moge jouw ziel in vrede rusten …R.I.P

~ Geschreven door Onkel Seedo ~

[quads id=1]

“Als je in je leven succesvol bent geweest en als je tegenslagen hebt bevochten, voor iedereen een helpende hand en een luisterend oor hebt gehad, dan kan je spreken over een sterke, integere, trotse man”

Met veel verdriet, maar vol bewondering hoe hij heeft gevochten, moeten wij mededelen, dat onze man, vader, broer, opa en oom Henry ‘Talloway’ Neede, is overleden op 05 november 2019

Gelegenheid tot afscheid zal plaatsvinden op woensdag 13 november op Westgaarde, Ookmeerweg 275 te Amsterdam
Afscheid 13:30 – 14:30
Ceremonie 14:30 – 15:30
Koffie 15:30 – 17.00

Groet,

Familie Neede & Talloway

Willem “ Henry “ Neede

Geboren Paramaribo 27-7-1937
Overleden Rotterdam 5-11-2019

Namens families Neede & Talloway

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland