Onze collega, 52-jarige Ashawatie Wazir – Manglie is overleden na een tragisch ongeval in Suriname

overleden Suriname
Hierbij maken directie, staf en personeel van Kirpalani’s NV Suriname bekend dat hun zeer gewaardeerde medewerker, 52-jarige Ashawatie Wazir – Manglie is overleden na een tragisch ongeval.

[quads id=1]

Zij was werkzaam in het filiaal aan de Pengelstraat te Paramaribo. In het bericht meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen al haar collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Overleden, 
Onze collega

Ashawatie Wazir – Manglie

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland