Ik heb een uitkering in Nederland en een huis in Paramaribo – mijn vriendin én Suriname hebben me verraden – anoniem

Paramaribo Nederland
We hebben een anonieme brief binnengekregen van Danni. Zij is heel erg teleurgesteld. In een vriendin van haar. Maar ook in Suriname. Ze heeft namelijk een uitkering in Nederland en tegelijkertijd een huis in Paramaribo.

Haar vriendin heeft haar verraden. Maar wat Danny zo erg vindt is dat de instanties in Suriname, Nederland helpen door alle privé informatie door te spelen. Suriname is toch niet meer afhankelijk van Nederland? Waarom laat Suriname zich dan nog steeds gebruiken? Lees het verhaal van Danni. Wat vinden jullie hiervan? p.s. Laat het meteen een waarschuwing zijn voor anderen. Deel het daarom met belanghebbenden, want Danni zal vast niet de enige zijn in zo een situatie!

Hallo FamilieNieuws. Ik wil jullie volgers een vraag stellen. Ik ben Danni uit Paramaribo. Ik woon in Nederland. Ik heb een bijstandsuitkering en zit met heel veel vragen!

Paramaribo Nederland
Voorbeeldfoto

Ik woon in Vlaardingen en elk jaar is Paramaribo mijn vakantie bestemming. Ik zit in een vreselijke situatie om een vriendin, met wie ik heel veel deelde. Die vriendin heeft mij verraden. Zij heeft anoniem een brief gestuurd naar het UWV Nederland. (UWV is de uitkeringsinstantie). Zij heeft alles verteld over mij, wat ik doe en wat ik heb.

Ik heb namelijk samen met mijn vriend een huis gekocht in Suriname. (weliswaar dmv een constructie, maar dat weet zij niet). De UWV is nu gestart met een onderzoek naar mij in Paramaribo. Wat mij verbaast is dat GLIS Suriname informatie vrijgeeft zonder mijn medeweten. Ik dacht dat zij wel veilig en vertrouwelijk zouden zijn.

Er is zelfs een taxateur bij betrokken. Die heeft meegeholpen met taxeren. Hij is niet eens naar binnen gegaan. Is dat wel rechtsgeldig? De taxateur heeft alles vrijgegeven aan Nederland. Wij hebben wel belasting betaald. 11%.

Suriname

Wat hebben wij nog aan ons land Suriname? Wat als wij terug willen komen? Wij worden weer verkocht door onze eigen mensen die blanken helpen, sorry, maar ik voel me echt verraden. Door mijn land en natuurlijk ook door mijn eigen vriendin.

Mijn vraag: Waarom geeft Paramaribo informatie aan Nederland? We zijn toch niet meer afhankelijk? Onze president wordt niet geaccepteerd in Nederland, niet welkom. Dus waarom worden onze gegevens vrijgegeven aan die Nederlanders? Ik vind dit heel erg en belachelijk dat Suriname zich hiervoor laat gebruiken. Maar misschien zie ik het verkeerd. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening hierover? Alvast bedankt! Danni

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van Danni gepubliceerd. Zij heeft het aan ons gevraagd. Dit is haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!