Hoeraa Jayanti Tika uit Paramaribo is vandaag jarig

verjaardag Paramaribo
Hieperdepiep hoeree!! Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Jayanti Tika uit Paramaribo is vandaag namelijk jarig en er gaat heerlijk gegeten worden. Meer informatie in het bericht. We wensen jou een fijne avond en vele gezonde gelukkige jaren na deze!

[quads id=1]

Verjaardag

Jayanti Tika

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Jayanti Tika. Nog vele jaren na deze toegewenst en blijf vooral zo doorgaan om iedere dag de Mandir te bezoeken en Pooja’s te doen, zoals je nu doet. Geniet u vanavond van het feest maaltijd: Bhaat met awarievlees en bitawiri! We zien je vanavond bij de poolparty! Groetjes van Mausa

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland