4 inbraken op 1 dag in 1 straat te Lelydorp – politie roept gemeenschap op om extra alert te zijn

inbraak Suriname
Wat is er aan de hand in Lelydorp? Het aantal inbraken is deze maand enorm toegenomen. Er waren zelfs 4 inbraken in 1 dag in dezelfde straat. Niet normaal toch?

[quads id=1]

Om de veilheid te verhogen en om de criminaliteit de kop in te drukken heeft de politie besloten om extra te surveilleren. Tevens roept de politie de bewoners op om extra alert te zijn. Lees de extra informatie daarover in het officiële politie bericht. De inbraken worden nog onderzocht. Geef dit bericht door aan de Lelydorpers en wees extra voorzichtig!

[quads id=1]

Politie Suriname

De Politie Suriname schreef het volgende hierover: Inbraken binnen het ressort Lelydorp. De politie van het ressort Lelydorp heeft vanaf vrijdag 8 november een reeks van meldingen van inbraken genoteerd. Op één dag zijn er in één straat vier inbraken gepleegd en in andere straten binnen het ressort op verschillende tijdstippen.

[quads id=1]

Criminaliteit

Enkele benadeelden vonden een deel van de buit die bij deze inbraken door de dieven waren weggenomen in hun directe woonomgeving. Om de veiligheid van de gemeenschap te vergroten heeft de politie van Lelydorp de surveillance verhoogd en doet er alles aan om de criminaliteit de kop in te drukken.

[quads id=1]

Telefoonnummer

Aan de buurtbewoners wordt gevraagd om de sociale controle op te voeren in de verschillende buurten en alert te blijven. Bij constatering van ongeregeldheden die verdacht overkomen kan altijd worden gebeld naar het Command Center op het alarmnummer 115 of naar het politiebureau Lelydorp op het nummer 0366116 zodat er kordaat kan worden optreden.

[quads id=1]

De inbraken worden onderzocht door de politie.

Bron:

Inbraken binnen het ressort Lelydorp

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland