11-jarige jongen uit Suriname drinkt Gramoxone

school Paramaribo
Wederom een vreselijk bericht. Jongeren die een eind willen maken aan hun leven? Dat lijkt nu echt een groot probleem te worden in Suriname. Of was dit altijd al zo?

[quads id=1]

Dit is nu al het zoveelste geval in de afgelopen weken. Het betreft nu een jongen van amper 11 jaar oud. Volgens zijn tante is hij erg onhandelbaar. Ze zou hem naar Opa Doeli brengen? Maar ligt dit probleem aan de kinderen? Of doen wij als opvoeders iets verkeerd? Hoe gaan we dit probleem oplossen? De jongen ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Beterschap jongen? Hopelijk komt het nog goed.

[quads id=1]

Jongen uit Suriname

Dagblad Suriname schrijft het volgende: 11-jarige jongen uit Suriname neemt verdelgingsmiddel in. De politie van Wanica kreeg maandag een melding van een intoxicatie.

[quads id=1]

SEH Paramaribo

Een 11-jarige jongen heeft gramoxone ingenomen en werd in de ochtend naar de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis te Paramaribo Suriname gebracht door een tante. De jongen woonde in bij zijn tante. Volgens de tante is deze jongen onhandelbaar en zorgt hij steeds voor problemen. Ook op school krijgt hij steeds straf en er zijn veel klachten over hem.

[quads id=1]

Opa Doeli

De tante zou de jongen naar Opa Doeli brengen voor verdere begeleiding. Het vermoeden bestaat dat de jongen uit vrees het verdelgingsmiddel heeft gedronken. Het onderzoek duurt voort. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Gerelateerde verhalen:

Mijn zoon heeft Gramoxone gedronken. Hij is in het ziekenhuis Paramaribo overleden. Help me AUB!

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland