Vrouw op klaarlichte dag overvallen voor supermarkt te Paramaribo

Supermarkt Paramaribo
Weer zo een rot bericht uit Paramaribo. Een vrouw was bezig boodschappen te doen in Munder. Ze werd vlak voor de supermarkt overvallen door een man.

[quads id=1]

Hij ging er vandoor met haar tas. Gewoon op klaarlichte dag. De vrouw raakte gewond. Wat een brutale rover. De meeste supermarkten hebben toch camera’s?

[quads id=1]

Supermarkt Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Vrouw overvallen voor supermarkt te Paramaribo. Een vrouw is zaterdag op klaarlichte dag overvallen voor een supermarkt aan de Barendstraat te Munder te Paramaribo.

[quads id=1]

Boodschappen gedaan

Zij had kort tevoren inkopen gedaan in diezelfde winkel en was op dat moment doende haar gekochte goederen in haar voertuig te laden. Op dat moment stopte een witgelakt voertuig, waaruit een man uitstapte. Hij kwam regelrecht op de vrouw af, rukte haar tas weg en nam weer plaats in de vluchtauto.

[quads id=1]

Ze raakte gewond

Als gevolg van zijn gewelddadige handeling van de rover kwam te vrouw te vallen en liep schaafwonden aan haar knieën op. De politie van Munder is bezig de daders op te sporen.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland