Video – Rapper Latifah: “Ik wil niet dat mijn kind besmet wordt met het gedrag uit de Bijlmer” (video’s)

Amsterdam Bijlmer
Celebrity Nieuws – Een hele interessante video over de Bijlmer. Helaas hebben velen een (voor) oordeel over deze plek in Amsterdam Zuidoost.

[quads id=1]

We denken dan aan armoede, drugs en liquidaties. Daar wil Des Balentien verandering in brengen. In deze video praat ze met de knappe rapper Latifah. Ze vertelt hoe het is om als vrouw op te groeien in de Amsterdamse Bijlmer. Eerder sprak ze ook openhartig met Humberto tan. Bekijk de video’s.

[quads id=1]

Bijlmer Amsterdam

In onze nieuwe serie Mijn Wijk vertelt ze het verhaal van achterstandswijken van binnenuit.

In de eerste aflevering bezoekt Des Balentien rapper Latifah en praten ze over hoe het is om als vrouw op te groeien in de Amsterdamse Bijlmer. Latifah vertelt over de zware kanten, maar ook de mooie: freestylen met Mocromaniac en Cho.

[quads id=1]

Emotioneel gesprek

Amsterdam Bijlmer

Dat het gesprek emotioneel is komt ook door het persoonlijke verhaal van Des: haar broer is bij een schietpartij in Kraaiennest omgekomen, een tragisch feit waar ze eerder ook een video over maakte. Wensly Francisco, de drijvende kracht achter Mijn Wijk, kwam in aanraking met Des Balentien doordat hij video die Des maakte had gezien.

[quads id=1]

Dood van haar broer

Daarin hield Des een emotioneel betoog over de moord op haar broer en hoe de media daar mee omgingen. Volgens Des werd elke vorm van menselijkheid die haar broer had eruit gestampt door de media, het enige wat overbleef was het beeld van een zogenaamde crimineel die het verdiend had om vermoord te worden. “Wat ze niet weten is dat mijn broer de afgelopen jaren zijn leven had gebeterd en op het rechte pad was.

[quads id=1]

Hij was zijn eigen bedrijf begonnen, had werk als tourmanager voor verschillende rappers en hielp ontspoorde jongeren in Amsterdam Bijlmer.

Verschillende rappers

Na de aanslag op zijn leven werd hij geportretteerd als crimineel en een bekende van de politie, alsof dat een legitieme reden is om vermoord te worden”, zegt Des.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bekijk hier nog een mooi interview van de rappen met Humberto tan:

#Latifah #Bijlmer #Amsterdam #MijnWijk #Brandpuntplus

————————————————————————————————–
Locatie café: Oscam

Bron: Brandpunt plus

Vergeet niet te abonneren
https://www.youtube.com/c/BrandpuntPlus

Gerelateerde berichten:

Mijn broer en onze zoon Inchomar Balentien is vermoord in Amsterdam Nederland – Wat nu? (foto’s en video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland