Studente uit Paramaribo door 4 mannen ontvoerd en misbruikt

buurman Suriname
Een vreselijk bericht uit Suriname. Een studente uit Paramaribo is ontvoerd door 4 mannen. Ze was onderweg naar school.

[quads id=1]

De mannen zouden haar ook intiem hebben misbruikt. Wat doen mensen onze kinderen toch aan? Dit moet echt veranderen. Meer in het bericht en waarschuw onze kinderen!

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Studente ontvoerd en vermoedelijk intiem misbruikt. De politie van Nieuwe Haven Paramaribo kreeg in het weekend een melding van een ontvoering binnen. Ter plaatse aangekomen, troffen zij een studente aan de Calcuttastraat aan. Zij verklaarde door vier gemaskerde mannen te zijn ontvoerd.

[quads id=1]

Drugsprikjes

Zij is toen meegenomen naar een woning, alwaar zij prikjes zou hebben gekregen van de mannen. Het vermoeden bestaat dat het om drugsprikjes gingen. Zij werd pas de volgende ochtend afgezet aan de Calcuttastraat. Een vrouw die haar zigzaggend op de weg zag lopen, bood haar een stoel aan om te zitten en het bleek dat zij daarna haar bewustzijn verloor. Haar moeder en de politie Paramaribo werden in kennis gesteld en het bleek dat zij was ontvoerd.

[quads id=1]

Vrijdagmiddag na school

Het slachtoffer werd overgebracht naar de Spoedeisend Hulp. Na enige tijd kwam zij bij en deed haar verhaal bij de politie. De studente vertrok vrijdagmiddag van huis om richting school te gaan. Onderweg naar haar school werd zij gegijzeld door vier mannen en meegenomen naar een woning, alwaar de mannen haar moeten hebben misbruikt.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Zij kreeg twee prikjes en wist daarna niets meer. De politie is bezig de daders op te sporen en aan te houden. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland