SRD 190.000 aan spullen gestolen bij bedrijf in Paramaribo – werknemer aangehouden – politie Suriname

bedrijf Paramaribo
Een werknemer uit Paramaribo is aangehouden door de politie. Hij heeft mogelijk gestolen van zijn baas. Niet een klein beetje. Er zou voor bijna SRD 200.000 aan spullen zijn verduisterd.

[quads id=1]

Hoe krijg je dat eigenlijk voor elkaar? Meer informatie in het officiële politie bericht.

[quads id=1]

Bedrijf in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Magazijnhouder opgesloten voor gekwalificeerde verduistering. De 44-jarige Jurmen B. is op donderdag 8 november aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op verdenking van gekwalificeerde verduistering.

[quads id=1]

Bijna SRD 200.000

Na zijn aanhouding is Jurmen overgedragen aan de politie van het bureau Munder te Paramaribo. Jurmen is als magazijnhouder werkzaam bij een bedrijf in het politie ressort Munder. Bij een inventaris in het magazijn bleken goederen ter waarde van meer dan SRD. 190.000 verdwenen te zijn.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Daarmee geconfronteerd ontkende Jurmen iets af te weten van de verdwenen goederen. De leidinggevende van het bedrijf deed vervolgens aangifte bij de politie tegen Jurmen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jurmen door de politie van het bureau Munder in verzekering gesteld.

Bron:

Magazijnhouder opgesloten voor gekwalificeerde verduistering

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland