Onze leerlinge Iraisha Comvalius is er niet meer – Hendrikschool Paramaribo (video)

0
Jouw mooie stem, Jouw vriendelijke groet. We zullen jou missen

Hierbij maken directie, personeel en alle leerlingen van de Hendrikschool Paramaribo bekend dat zij Iraisha Comvalius zullen missen. Tevens wensen zij haar nabestaanden heel veel sterkte toe, meer informatie in het bericht. Wij van FamilieNieuws wensen de school en alle leerlingen heel veel sterkte met dit verlies.

Jouw lieve glimlach
Jouw mooie stem
Jouw vriendelijke groet

We zullen jou missen

Rust zacht

Iraisha Comvalius

Namens,

Directie, personeel en alle leerlingen van de Hendrikschool Paramaribo

overleden Paramaribo

Video van mama

Haar mama vertelt het verhaal in onderstaande video: Klik op de foto, of de link daaronder om de video te bekijken:

overleden Paramaribo

https://www.apintie.sr/v23207?fbclid=IwAR01DmRHA3mG-yEsnDg09oYLEOX8YFYNaxA9Ded6MrVBbcMVKuZUFHQAYcM

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.