Mijn man, onze papa, zoon en broer Militair Mario Vlijter overleden – uitvaart te Paramaribo (foto’s en video)

Vol verdriet en ongeloof wordt het overlijden van militair Mario Vlijter bekend gemaakt. Een lieve man, vader, zoon en broer. Uit het leven gerukt. Terwijl hij ons land aan het dienen was. Meer informatie omtrent de uitvaart in het bericht. Bekijk de foto’s en video. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies.

[quads id=1]

Hoezo waarom, hoezo begrijpen!
Vol ongeloof en met verdriet
Delen wij u mede dat plotseling uit
Ons leven is gerukt onze lieve man,vader, opa, broer, zoon, schoonbroer en schoonzoon,

Mario vlijter

Woensdag 13 november gelegenheid te condoleren aan de Curitibastraat nr 20 te Benies Park Paramaribo. 2 vanaf half 7.

Vrijdag 15 november is er gelegenheid om afscheid te nemen te Gemenelandsweg (kazerne) van 3.00u tot 4.00u .
Om 5u wordt hij begraven te Renee’s hof.

Namens de familie

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland