Man die vrouw oplichtte in Pension te Paramaribo heeft meerdere vrouwen belazerd

hotel Paramaribo pension
3 vrouwen zijn door deze man belazerd. De man die vrouwen via social media ontmoette maakte er een gewoonte van om ze op te lichten

[quads id=1]

1 van de vrouwen nam hij mee naar een pension in Paramaribo tijdens hun eerste date. Niet om de liefde te bedrijven maar om haar geld en gouden ketting te stelen. Hij moet de gevangenis in. Is hij zo een zware misdadiger of zijn sommige vrouwen misschien te goedgelovig? Lees het bericht en laat het meteen een waarschuwing zijn voor andere vrouwen. Niet iedereen met een mooie glimlach is te vertrouwen!! Zijn er misschien meer slachtoffers?

[quads id=1]

Lees ook: Vrouw ontmoet Facebook schatje in pension / hotel te Paramaribo en wordt door hem belazerd – politie Suriname

Man uit Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Oplichter veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. “Wat u heeft gedaan is misdadig. U heeft de vrouwen gewoon belazerd. U schijnt niet te stoppen. U bent onverbeterlijk.” Zo sprak rechter Marie Mettendaf maandag toen ze Nevin G. veroordeelde tot drie jaar gevangenisstraf onvoorwaardelijk voor het oplichten van drie vrouwen.

[quads id=1]

Hij wilde naar huis

Hij is eerder al enkele keren voor hetzelfde feit veroordeeld. Met haar vonnis nam de rechter de eis van officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie over. De straf werkt terug tot 24 augustus toen hij werd opgepakt. Het laat zich makkelijk raden dat de veroordeelde niet blij was met het vonnis. Hoewel Nevin G. de feiten heeft toegegeven, wilde hij toch naar huis. Na de opmerkingen van de rechter liep hij duidelijk teleurgesteld terug naar de arrestantenruimte.

[quads id=1]

Lees ook: Mijn zwager heeft mij op vakantie in Suriname gebruikt in een pension in Paramaribo

Euro uit Nederland

De man heeft in de afgelopen maanden zeker drie vrouwen opgelicht. Eén van hen hield hij voor dat ze driehonderd euro uit Nederland had ontvangen van haar broer. Hij loog haar voor dat hij een biljet van vijfhonderd euro had en vroeg of ze tweehonderd euro bij zich had als wisssel geld. Toen de vrouw hem het geld gaf, stapte hij in zijn auto en reed weg.

[quads id=1]

Pension in Paramaribo

Een ander slachtoffer heeft hij voor SRD 1.000 en een gouden halsketting opgelicht. Hij hield contact met haar via WhatsApp. De vrouw vond hem aardig en nadat ze elkaar de eerste keer hadden ontmoet in de stad nam hij haar mee naar een pension in Paramaribo. Nevin G. kreeg haar zover om een gouden ketting af te staan, nadat hij had beloofd een grotere en mooiere te geven. De man liet haar vervolgens in de kamer achter en koos het hazenpad. Enkele dagen daarna werd hij aangehouden door de politie.

Gerelateerde berichten:

Anoniem – Mijn man gaat wekelijks met andere dames naar een hotel of pension ~ Paramaribo

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/12/oplichter-veroordeeld-tot-drie-jaar-gevangenisstraf/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland