Claido en Simone verkochten vermoedelijk drugs aan schoolkinderen uit Paramaribo – liefdespaar veroordeeld

drugs kinderen Paramaribo
Een koppel uit Paramaribo is veroordeeld wegens drugsbezit door de rechter in Suriname.

[quads id=1]

Het lijkt erop dat ze bezig waren andermans kinderen kapot te maken. Uit het buurtonderzoek bleek namelijk dat kinderen, gekleed in hun schooluniform, thuis bij Claido en Simone drugs kwamen kopen. Is toch erg!? Meer info hierover in het bericht.

[quads id=1]

Koppel uit Paramaribo

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Koppel veroordeeld in drugszaak. Claido V. en Simone P., een koppel, zijn op de rechtszitting maandag door de magistraat veroordeeld tot een celstraf van respectievelijk twaalf maanden celstraf, waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van twee jaar en een geldboete van SRD 5000 of een maand hechtenis; om twaalf maanden celstraf waarvan acht voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van twee jaar en een geldboete van SRD 5000 of een maand hechtenis.

[quads id=1]

Op vrije voeten

Doordat Simone P. twee maanden minder celstraf kreeg, kwam zij deze opgelegde straf op vrije voeten. Beiden werden veroordeeld voor drugsbezit.

De politie kreeg de informatie dat er aan de Citruslaan te Paramaribo drugs werden verkocht en deed het adres aan. Claido V. rende weg bij het zien van de politie. Hij gooide enkele zakjes met drugs daarin op een ander perceel.

[quads id=1]

De tuinman

De veroordeelde had verklaard dat de drugs aan de tuinman behoorden. De tuinman zei dat hij niets van de drugs afwist en dat die wel aan de veroordeelde toebehoorden. Claido V. had verklaard dat hij gebruiker van de drugs was en deze niet verhandelde.

[quads id=1]

Op het erf van de buren

Ook Simone P. zou een zak met drugs op het erf van de buurvrouw gegooid hebben. Dit werd beaamd door de buurvrouw. Bij haar aan de tafel werden drugs en fijn wegers aangetroffen. Ze verklaarde niets van de drugs af te weten. Uit het buurtonderzoek bleek dat schoolkinderen in uniform gekleed drugs kochten op het adres in Paramaribo. Hoewel de kantonrechter het vermoeden had dat er drugs verhandeld werden op het adres, was er geen wettig en overtuigend bewijs hiervoor. Het koppel is gevonnist voor drugsbezit.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55510

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland