2 mannen in Paramaribo neergestoken door gewelddadige dief – politie Suriname

politie Paramaribo
Een man die eerder al een straf heeft uitgezeten voor moord, is wederom opgesloten door de politie in Paramaribo

[quads id=1]

De man die fruit aan het stelen was op een erf werd op heterdaad betrapt door twee mannen. Toen de mannen hem wilde tegenhouden heeft hij ze neergestoken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Deze man heeft duidelijk niets geleerd van zijn straf. Hij is duidelijk een gevaar voor de gemeenschap!

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Gewelddadige vruchten dief opgesloten. De politie van het bureau Munder heeft, op dinsdag 5 november, de 34-jarige Gerard A. aangehouden en opgesloten voor onder andere diefstal en mishandeling

[quads id=1]

Weggerend

De Gerard werd op zondag 27 oktober, tijdens het wegnemen van vruchten op een woonerf, op heterdaad betrapt door de bewoners. Toen twee jongemannen Gerard wilden beletten om weg te komen met de gestolen vruchten bracht hij ze steekverwondingen toe. Daarna rende Gerard weg.

[quads id=1]

Zwerver

De steekverwondingen waren van dien aard dat de twee slachtoffers een dag ter observatie in het ziekenhuis waren opgenomen. Op dinsdag 5 november is de Gerard aangehouden door de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel gezet.

[quads id=1]

Gerard leidt een zwerversbestaan in Paramaribo en heeft eerder een gevangenisstraf uitgezeten voor moord.

Bron:

Gewelddadige vruchten dief opgesloten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland