10-jarige meisje zwanger van haar 15-jarige broer – buitenland (Video)

zwanger meisje
Een vreselijk familiedrama in het buitenland. Een jongen heeft zijn 10-jarige zusje zwanger gemaakt.

[quads id=1]

Het meisje was al 8 maanden in verwachting toen ze er achter kwamen. Ze ging naar het ziekenhuis vanwege rugklachten. Kun je zelfs een oudere broer niet meer alleen met zijn zusje laten? En wist je dat een kind van 5 jaar ooit een kind heeft gekregen? Meer daarover in het bericht en video.

[quads id=1]

Zwanger meisje

Lees ook: 4 mannen aangehouden voor misbruik! 2 minderjarige meisjes zijn zwanger ~ Suriname

De Stentor Nederland schreef het volgende: Meisje (10) zwanger na verkrachting door 15-jarige broer: ‘Ik wist niet wat me overkwam’
Een 10-jarig meisje is in Argentinië zwanger geraakt nadat ze door haar 15-jarige broer was misbruikt, meldden lokale media. Dat gebeurde in de noordelijke plaats Posadas. Het slachtoffer bleek acht maanden in verwachting te zijn toen ze naar het ziekenhuis ging vanwege buik- en rugklachten.

Rugklachten

In het ziekenhuis verklaarde het meisje dat haar eigen broer haar een keer misbruikte en dat ze niet wist wat haar op dat moment overkwam. Inmiddels is bekend dat de oma van het slachtoffer na de bevalling de zorg van de baby op zich zal nemen. De 15-jarige broer zou inmiddels door de familie zijn verstoten.

[quads id=1]

Niet de jongste

Het 10-jarige meisje wordt niet de jongste moeder ooit. Die komt uit Peru. Daar kreeg een 5-jarig kind met een afwijkend hormoonsysteem in 1939 een baby. Nooit is duidelijk geworden wie de vader was. De baby stierf uiteindelijk op 40-jarige leeftijd.

[quads id=1]

Nederland

Ook in Nederland komt het soms voor dat een jong meisje bevalt van een kind. In 2011 beviel een 12-jarig meisje van een baby tijdens een schoolreisje van groep 8 van haar basisschool. Het meisje bleek misbruikt te zijn door haar vader. De 52-jarige man uit Groningen werd later door de rechter uit het ouderlijk gezag ontzet.

Bekijk hier de video over Lina Medina. De 5 jarige moeder:

[quads id=1]

Gerelateerde verhalen:

Video – Meisje beëindigt zwangerschap van eigen broer en moet cel in ~ buitenland

10 jaar strafeis voor huisvriend die 11-jarig meisje zwanger maakte (Nederland)

Bron:

https://www.destentor.nl/buitenland/meisje-10-zwanger-na-verkrachting-door-15-jarige-broer-ik-wist-niet-wat-me-overkwam~af3cabc9/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland