Video – Bekende vlogger geniet van Paramaribo en Suriname – 24 fantastische vakantie video’s

vakantie Suriname
Dit is echt leuk om te zien. Een bekende vlogger uit Amerika was op vakantie in Suriname! Dat leverde in 11 dagen tijd, 24 fantastische video’s op.

[quads id=1]

Lees hier meer over zijn avontuur en bekijk de leuke video’s. Deel het met alle Suriname lovers want hij ziet plekjes, die wij nog niet eens gezien hebben. Maar nog mooier: Hij eet, eet en hij eet!! De perfecte Suriname vakantie dus! Veel kijkplezier!

[quads id=1]

Bekende vlogger in Suriname

David Hoffmann, een bekende Amerikaanse vlogger, reist de hele wereld over op zoek naar unieke cultuur, eten en geschiedenis! In 2008 startte hij met zijn VLOG David’s Been Here en hij heeft inmiddels meer dan 1.100 bestemmingen in 74 landen bezocht.

[quads id=1]

Suriname vakantie

vakantie Suriname

In juli is hij 11 dagen op vakantie geweest in Suriname geweest en heeft 24 fantastische video’s gemaakt. Hij vloog met SLM vanuit Miami via Aruba naar Paramaribo. Alles deelt hij met ons. Alle leuke plekjes die hij heeft gezien maar vooral ook al het lekkere eten dat zijn maag in gaat.

[quads id=1]

Video’s

Bekijk hieronder de eerste 3 video’s. Zo leuk! Deel het met iedereen!!
Hierna maakte hij nog 21 video’s waarin hij verschillende trips maakt naar onder andere Albina, Galibi, Brownsberg, Isadou en Palumeu. Hij heeft genoten van Javaans, Hindostaans, Chinees en Creools eten en bracht verschillende bezoekjes aan leuke plekken in en rondom Paramaribo.

[quads id=1]

Alle 24 video’s kun je bekijken via ons Youtube kanaal.

Mede mogelijk gemaakt door oa Jenny Tours en SLM

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland