Video – Bekende vlogger geniet van Paramaribo en Suriname – 24 fantastische vakantie video’s

vakantie Suriname
Dit is echt leuk om te zien. Een bekende vlogger uit Amerika was op vakantie in Suriname! Dat leverde in 11 dagen tijd, 24 fantastische video’s op.

Lees hier meer over zijn avontuur en bekijk de leuke video’s. Deel het met alle Suriname lovers want hij ziet plekjes, die wij nog niet eens gezien hebben. Maar nog mooier: Hij eet, eet en hij eet!! De perfecte Suriname vakantie dus! Veel kijkplezier!

David Hoffmann, een bekende Amerikaanse vlogger, reist de hele wereld over op zoek naar unieke cultuur, eten en geschiedenis! In 2008 startte hij met zijn VLOG David’s Been Here en hij heeft inmiddels meer dan 1.100 bestemmingen in 74 landen bezocht.

vakantie Suriname

In juli is hij 11 dagen op vakantie geweest in Suriname geweest en heeft 24 fantastische video’s gemaakt. Hij vloog met SLM vanuit Miami via Aruba naar Paramaribo. Alles deelt hij met ons. Alle leuke plekjes die hij heeft gezien maar vooral ook al het lekkere eten dat zijn maag in gaat.

Bekijk hieronder de eerste 3 video’s. Zo leuk! Deel het met iedereen!!
Hierna maakte hij nog 21 video’s waarin hij verschillende trips maakt naar onder andere Albina, Galibi, Brownsberg, Isadou en Palumeu. Hij heeft genoten van Javaans, Hindostaans, Chinees en Creools eten en bracht verschillende bezoekjes aan leuke plekken in en rondom Paramaribo.

Mede mogelijk gemaakt door oa Jenny Tours en SLM