Update: Roekeloze autobestuurder ZONDER RIJBEWIJS meldt zich aan – politie Suriname

politie Suriname

Belangrijke update: Een 31-jarige man heeft zich vandaag gemeld bij de politie.

[quads id=1]

Hij heeft mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier (52) en de 56-jarige mevrouw Denise Noordzee dodelijk aangereden afgelopen zaterdag. Meer in het officiële politiebericht. De man is NIET in het bezit van een rijbewijs.

[quads id=1]

Update: Twee vrouwen dood gereden door roekeloze autobestuurder; verdachte meldt zich aan bij de politie. De 31-jarige autobestuurder Adensa D. (31) die de twee voetgangers, mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier (52) en de 56-jarige mevrouw Denise Noordzee, in de vroege ochtend van zaterdag 9 november heeft aangereden, meldde zich op maandag 11 november met zijn raadsman aan bij de verkeersunit van de regio Midden.

[quads id=1]

Deze autobestuurder reed de twee vrouwen aan de Indira Ghandi nabij de Vierkinderenweg aan en reed na zijn daad door. Mevrouw Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed, terwijl mevrouw Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis ten gevolge van de opgelopen letsels het leven liet.

[quads id=1]

De roekeloze rijder Adensa reed met zijn voertuig over het rijwielpad en reed de voetgangers die naast een stilstaande lijnbus tot de chauffeur stonden te praten aan. Het voertuig werd dezelfde dag achterhaald door de politie, maar de bestuurder was voortvluchtig.

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de roekeloze chauffeur in verzekering gesteld. Vermeldenswaard is dat Adensa niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij geeft toe het voertuig te hebben bestuurd.

Update: Twee vrouwen dood gereden door roekeloze autobestuurder; verdachte meldt zich aan bij de politie