Onze mama Albertina Hoepel – Bijnaar uit Suriname is overleden (foto’s)

0
Moeders… als ze heengaan, blijven ze voor altijd in je hart

Hierbij maken de diepbedroefde families Hoepel en Bijnaar bekend dat hun moeder Albertina Hoepel – Bijnaar in Suriname is overleden. Meer informatie in het bericht. Bekijk de andere foto’s. Geef het door aan belanghebbenden.

Moeders geven leven
Moeders geven kracht
Moeders geven liefde
liefde, die elke pijn verzacht

En als ze heengaan, blijven ze voor altijd in je hart

Onze mama

Albertina Hoepel – Bijnaar

uit Suriname is overleden. In de leeftijd van 84 jaar

Onze moeder, oma, Avotje en zus is er niet meer

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.