Moeder uit Suriname aan haar lot overgelaten (video)

Een hartverscheurende video. Een moeder uit Suriname leeft in zeer slechte omstandigheden. Ze heeft verdriet en is aan het wegkwijnen in haar huis. Ze heeft kinderen maar op de 1 of andere manier zijn ze niet in staat om hun moeder op de juiste weg te helpen.

[quads id=1]

Stichting 1 voor 12 is bij haar op bezoek gegaan. Ze heeft geen bad, geen toilet en het huis is niet om aan te zien. Onleefbaar! Kijken jullie mee en luisteren jullie naar het verdrietige verhaal van deze emotionele moeder. Ze kan niet stoppen met huilen. Pijnlijk om te zien. Deel het met anderen misschien kan het de juiste mensen bereiken. Haar kinderen kunnen haar niet helpen maar misschien kan iemand anders het wel. Zo kan iemand toch niet leven?

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

Doneer online

moeder Suriname

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Man uit huis gezet door zijn vrouw en leeft nu in mensonterende situatie – 1 voor 12 Suriname

Radeloze zus uit Paramaribo zoekt dringend hulp voor haar broer met vele problemen – video 1 voor 12 Suriname

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u