Denise Noordzee en Ashawatie Manglie dodelijk aangereden – politie Suriname

politie Suriname
Op de foto zie je Denise Noordzee, een lieve vrouw van 56 jaar. Samen met Asha Manglie maakte ze een praatje met de buschauffeur

[quads id=1]

Een roekeloze chauffeur reed hen beiden aan. Hij stapte niet eens uit om te kijken wat voor schade hij aan had gericht. Nee, hij reed weg. Hij vluchtte. Zijn auto is later de door de politie aangetroffen. Lees hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

Politie Suriname

Twee vrouwen dood gereden door roekeloze autobestuurder. De 52-jarige mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier en de 56-jarige mevrouw Denise, Noordzee zijn in de vroege ochtend) van zaterdag 09 november aangereden door een autobestuurder op de Indira Ghandi nabij de Vierkinderenweg. Mevrouw Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed; terwijl mevrouw Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis dood ging ten gevolge van de opgelopen letsels.

[quads id=1]

Buschauffeur

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de twee slachtoffers voetgangers waren die op het rijwielpad van de Indira Ghandiweg, naast een stilstaande lijnbus, stonden te praten met de lijnbuschauffeur. De chauffeur zat in de bus.

[quads id=1]

Hij haalde de bus in

Een terreinwagenbestuurder kwam aangereden over het rijwielpad en haalde de stilstaande lijnbus vanuit de linkerzijde in alwaar op dat moment de twee vrouwen stonden. Deze hoogst roekeloze autobestuurder uit Suriname heeft mevrouw Manglie en mevrouw Noordzee toen aangereden en is doorgereden maar niet nadat hij ook nog een elektriciteitsmast langs de weg geramd had.

[quads id=1]

Wagen in beslag genomen

Dezelfde dag is de terreinwagen door de politie gevonden en in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De bestuurder van dit voertuig is voortvluchtig en wordt opgespoord door de politie. De ontzielde lichamen van de eerder genoemde slachtoffers zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie Suriname voor obductie door de politie in beslag genomen.

politie Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Bron:

Twee vrouwen dood gereden door roekeloze autobestuurder

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland