3 vuurwapen gevaarlijke rovers aangehouden in appartement te Paramaribo – politie Suriname

0
De 40-jarige Jadi, 25-jarige Mark-Athony en de 22-jarige Shaquille zijn aangehouden in een appartement te Paramaribo. Ze hadden  vuurwapens bij zich. De 3 zijn vermoedelijk betrokken bij een gewelddadige roofoverval. Meer in het officiële politiebericht.

Politie Paramaribo

Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden door RBTP. Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op woensdagmorgen 6 november drie mannen aangehouden, die zich vermoedelijk schuldig hebben gemaakt aan een beroving in de Koemakalaan.

Geyersvlijt Paramaribo

Bij die beroving hadden de verdachten schoten gelost uit vuurwapens. De drie verdachten zijn na hun aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

3 vermoedelijke rovers

De verdachten zijn: de 40-jarige Jadi,M. de 25-jarige Mark-Athony, G. en de 22-jarige Shaquille, R. Deze mannen zijn aangehouden in een appartement en hadden twee vuistvuurwapens bij zich. De wapens zijn ook overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Opgesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek, door de politie, in verzekering gesteld.

Bron:

Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden door RBTP

pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.