3 vuurwapen gevaarlijke rovers aangehouden in appartement te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
De 40-jarige Jadi, 25-jarige Mark-Athony en de 22-jarige Shaquille zijn aangehouden in een appartement te Paramaribo. Ze hadden  vuurwapens bij zich. De 3 zijn vermoedelijk betrokken bij een gewelddadige roofoverval. Meer in het officiële politiebericht.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden door RBTP. Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op woensdagmorgen 6 november drie mannen aangehouden, die zich vermoedelijk schuldig hebben gemaakt aan een beroving in de Koemakalaan.

[quads id=1]

Geyersvlijt Paramaribo

Bij die beroving hadden de verdachten schoten gelost uit vuurwapens. De drie verdachten zijn na hun aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

[quads id=1]

3 vermoedelijke rovers

De verdachten zijn: de 40-jarige Jadi,M. de 25-jarige Mark-Athony, G. en de 22-jarige Shaquille, R. Deze mannen zijn aangehouden in een appartement en hadden twee vuistvuurwapens bij zich. De wapens zijn ook overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

[quads id=1]

Opgesloten

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek, door de politie, in verzekering gesteld.

[quads id=1]
Bron:

Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden door RBTP

pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland