Roekeloze chauffeur zonder rijbewijs in de boeien geslagen door politie Suriname (video)

Suriname politie
Het was een drama vanmorgen aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Ashawatie Manglie en Denice Noordzee zijn om het leven gekomen  nadat een harteloze chauffeur hen aanreed.

[quads id=1]

De politie hield daarna een andere roekeloze chauffeur aan die met hoge snelheid de file probeerde te ontwijken. Hij had niet eens een rijbewijs. De man zei dat zijn moeder betrokken was bij het dodelijk ongeval. Tevens was de politie genoodzaakt een bemoeial een ‘bek klap’ te verkopen. Daar is ook een video van. Meer info in het bericht en de video. Heel veel sterkte aan de families in rouw. Wat zien jullie op de video? Heeft de politie goed gehandeld? Nee? Laat het meteen een waarschuwing zijn voor de mensen die de politie willen belemmeren.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

DBS: Een van de slachtoffers, geheten Ashawatie Manglie (53) heeft ter plaatse het leven gelaten. Het tweede slachtoffer, Denice Noordzee (56) werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp.

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Roekeloze rijder aangehouden. De politie was zaterdagochtend genoodzaakt hard op te treden tegen een autobestuurder die roekeloos reed aan de Indira Gandhiweg. De man die onder meer het stopteken van de politie negeerde en zich hevig verzette, werd in de boeien geslagen en naar het bureau afgevoerd ter voorgeleiding.

Zwarte auto

Tijdens het politieonderzoek naar de aanrijding waarbij twee voetgangers het leven lieten, werd de Indira Gandhiweg voor enige tijd versmald. Hierdoor ontstond er een file. De bestuurder van een zwart gelakt voertuig haalde de file met hoge snelheid in en probeerde door te rijden ondanks het stopteken van de politie.

[quads id=1]

Zijn moeder

De man werd gesommeerd uit het voertuig te stappen en de nodige documenten inclusief zijn rijbewijs te overleggen. De bestuurder gaf aan dat zijn moeder betrokken was bij de aanrijding en dat hij zich daarom haastte naar de plek des onheils. Naderhand bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs en dat het slachtoffer niet zijn moeder was.

Toen de ouders van de roekeloze rijder ter plaatse arriveerden begon de man de politie zonder enige reden uit te schelden en zich hevig te verzetten. De sterke arm was genoodzaakt hem in de boeien te slaan en vervolgens af te voeren naar het bureau.

[quads id=1]

Een klap

Een omstander die zich met de zaak kwam bemoeien kreeg een rake klap van een politieagent en aan hem werd duidelijk gemaakt dat de politie bezig is met de zaak. Het voertuig van de autobestuurder is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De politie van Nieuwe Grond Suriname onderzoekt de zaak verder.

Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/09/roekeloze-rijder-aangehouden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland