Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik op bezoek bij president Bouterse in Suriname (video’s)

Bouterse Paramaribo
Niet alleen wij zijn trots op onze eigen Bigi Boi’. Maar ook de president. Na de overwinning in New York, die maar 29 seconden duurde, was het nu tijd om de ervaring te delen met het staatshoofd. Ze hebben elkaar vandaag gezien. Bekijk het bericht daarover. Het was een toffe week voor onze boi. Bekijk de video’s die we hebben verzameld. Heel nice.

[quads id=1]

Het NII suriname schreef het volgende hierover: Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft een bezoek gebracht aan Z.E. president Desire Delano Bouterse van de Republiek Suriname. Na de overwinning in New York, het veel besproken gevecht tegen Andrei Arlovski, die na 29 seconden werd verslagen door de 31-jarige Bigi Boi uit Suriname, was het nu tijd om de ervaring te delen met het staatshoofd. Dit vond plaats op zaterdag 09 november 2019.

[quads id=1]

Rozenstruik was bijzonder onder de indruk tijdens het samenzijn. Hij geeft aan prettig te vinden om een babbeltje te hebben met de president en stelt het zeer op prijs. Over de overwinning geeft hij aan, super enthousiast te zijn, omdat er een zware training vooraf is gegaan. Hij kijkt nu uit naar de volgende wedstrijd die op 07 december 2019 plaatsvindt in Washington DC, tegenover de Nederlander Alistair Overeem, die op deze ranglijst op de zesde plek staat. ‘Bigi Boi’ heeft een nieuw UFC-contract getekend. Volgens Barend van Dijk, die Rozenstruik’s belangen in Suriname behartigt, zullen met dit nieuwe contract deuren opengaan voor de MMA-vechter.

[quads id=1]

Rozenstruik geeft nog geen prijs wat de plannen zijn na 07 december, natuurlijk denkt hij ook aan een overwinning op deze dag en daarna de volgende stappen te willen nemen. “Ik sta nu op de 14e plek in de wereldtop en na deze wedstrijd kan het ook zijn dat ik nummer 4 of 5 wordt.

Bouterse ParamariboIk heb nu een nieuw contract gehad voor 6 wedstrijden en dat betekent dat ik verzekerd ben van een nog langere periode bij de UFC. Je bent toch altijd blij als je contract wordt verlengd, dus ben er blij mee”, geeft Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik opgetogen aan.

[quads id=1]

Als belangrijke boodschap aan de jongeren uit Suriname geeft hij mee, dit nooit gedacht te hebben, maar kreeg ooit de gelegenheid om met jongeren te trainen, waarna meteen duidelijk werd dat er voldoende talent aanwezig was om dit te doen. Het maakt in principe niet uit wat je doet of wilt gaan doen, maar geloof hebben in wat je doet en gewoon ervoor gaan. Na de laatste overwinning op de Wit-Rus Andrei Arlovski staat Rozenstruik veertiende op de ranglijst van de zwaarste gewichtsdivisie van de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld

Hij heeft een nieuw cotract gekregen’

Zijn laatste overwinning:

Bekijk hier een video van het vorige bezoek:

Bron:
https://www.deboodschap.today/jairzinho-bigi-boi-rozenstruik-brengt-na-overwinning-bezoek-aan-president-bouterse/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland