Ik weet zeker dat ik de vader van haar kind ben! Anoniem Suriname

vader Suriname
Arnold is een iets oudere man. Hij had een intieme relatie met een veel jongere dame uit Suriname. Een LAT relatie, niet serieus. Ze deelden het bed samen. De dame, Lia, kreeg op een gegeven moment een vriend waar ze mee ging samen wonen maar zij en Arnold bleven het met elkaar doen. Toen kwam hij erachter dat ze zwanger was. Van haar vriend. Maar het kind begon steeds meer op Arnold te lijken.

[quads id=1]

Arnold en Lia zijn ervan overtuigd dat het kind van Arnold is. Ze hebben stiekem een test gedaan maar de test zegt dat het niet zo is. Maar ze weten het gewoon zeker. Kan de test fout zijn? Er moet toch wel een verklaring voor zijn? Lees hier het bericht van Arnold en geef zo nodig jullie visie hierover. Ook al zegt de test dat het kind niet van hem is, Arnold accepteert het kind toch als die van hem. Lees zijn verhaal.

[quads id=1]

Arnold uit Suriname

Lees ook: Mijn moeder accepteert mijn zwarte kinderen niet 

Hallo FamilieNieuws, ik wil hierbij deze vraag stellen aan jullie lezers: ‘Is er iets mis met mijn erfelijk materiaal?’ Ik zal even vertellen waarom ik deze belangrijke vraag stel. hopelijk kan iemand mij hierop antwoord geven. Ik ben Arnold uit Suriname. Ongeveer een jaar of 5 geleden leerde ik Lia kennen. Een leuke jongedame kennen waarmee ik een verhouding begon. Ik ben een wat oudere heer maar nog vrij actief op het gebied van intimiteit.

Groot leeftijdsverschil

Vanwege het grote leeftijdsverschil heb ik deze jongedame steeds voorgehouden dat een vaste relatie er niet in zit, maar dat we best vrienden kunnen blijven. Ook hield ik haar voor dat ze altijd vrij is de relatie te verbreken als ze een jongere partner ontmoet waarmee ze een toekomst zou kunnen opbouwen. Na enige tijd een relatie te hebben gehad deelde ze me nogal onverwachts mede dat ze een jongeman had ontmoet die al enige tijd achter haar aan zat.

[quads id=1]

Andere relatie

Omdat ik toch niets met haar van plan was, had ze zich uiteindelijk aan hem overgegeven en hadden ze reeds omgang gehad. Ik was natuurlijk hierdoor verrast, maar zei tegen haar dat ze vrij was een andere relatie aan te gaan met een jongere partner zoals ik haar reeds eerder had voorgehouden. Voor mij was de relatie dus over. Maar blijkbaar niet van haar kant, want nauwelijks een week later stond ze onverwachts weer voor mijn deur. Ze zei dat ze nu welles waar een andere relatie had, maar dat ze mij toch niet kon vergeten.

Ik zei tegen haar dat ze vrij was om zo af en toe nog bij mij langs te komen als ze dat wilde. Zo ging het enige tijd tussen ons en kwam ze nog vrij regelmatig bij mij over de vloer. Intussen was ze ook al samen gaan wonen met haar nieuwe vriend. En omdat ze me zei dat ze aan de pil was en omdat we elkaar reeds enige tijd kenden, hadden we onbeschermde omgang. Zo ging dat een tijdje door, totdat ze onverwachts voor langere tijd wegbleef, wat ik van haar niet gewend was.

[quads id=1]

Lees ook: Waarom wil mijn vrouw geen omgang meer met mij?

Ze was zwanger

Omdat ik haar enigszins vrij wilde laten ging ik niet meteen informeren wat er precies aan de hand was. Toen ik besloot weer contact met haar op te nemen kreeg ik van Lia de mededeling dat ze zwanger was. Ik was natuurlijk een beetje verrast door deze mededeling, omdat ze had verteld dat ze aan de pil was, hetgeen ik ook tegen haar zei. Als antwoord kreeg ik dat ze reeds geruime tijd was gestopt met de pil, omdat haar vriend een kind wilde. Ook toen ze nog bij me kwam gebruikte ze al geen pil meer. Ik wenste haar veel succes met de zwangerschap en zei ook nog tegen haar dat haar vriend nu heel blij moet zijn, hetgeen ze ook bevestigde.

[quads id=1]

Niet thuis

Lees ook: Ik heb geen idee wie de vader van mijn kind is

Tijdens haar zwangerschap hadden we nog heel weinig contact, alleen zo af en toe een app om te informeren hoe het ging. Na de bevalling kreeg ik van haar foto’s opgestuurd van de nieuwe baby, een jongetje, en toen was ik wel even verrast. Ze vroeg me toen om een keer langs te komen om de baby te zien. Ik wilde dat graag maar stelde als voorwaarde dat ik een keer langskom als haar vriend niet thuis is. Zo gezegd zo gedaan en ik ben toen op een middag bij haar langs geweest.

Lichte huidskleur

Het eerste wat ik toen tegen haar zei was dat bij het zien van de foto’s meteen de gedachte bij mij opkwam dat het kind wel van mij zou kunnen zijn. Ze kon dat niet geloven en vroeg me hoe ik erbij kwam. Ik zag op de eerste plaats het uiterlijk van de baby en op de tweede plaats paste het kind met een lichte huidskleur niet bij haar en haar vriend die beiden nogal donker van kleur zijn. Het was echter niet uitgesloten, aangezien haar vriend ook een ouder heeft met een gemengde achtergrond. Maar meer nog het uiterlijk van het kind gaf mij de gedachte dat het mijn kind kon zijn.

[quads id=1]

vader Suriname
Voorbeelfoto van inamerica.blogs

Ik stelde haar dus voor om een DNA-test te laten doen om zekerheid hierover te krijgen. Natuurlijk zonder medeweten van haar vriend. Ze stemde hiermee in en ik nam toen contact op met een bureau hier in Suriname die ons materiaal naar Amerika stuurde. Een paar weken later kreeg ik de uitslag toegestuurd. Tot mijn verbazing was de uitslag negatief. Ik was niet de vader van het kind. Maar er was wel een 60% overeenkomst zoals ik uit het rapport kon opmaken, echter was dit te weinig om te concluderen dat ik de vader van het kind was, omdat de overeenkomst meer dan 80% moet zijn om zekerheid te hebben.

[quads id=1]

Kind is ouder

Ook de moeder was een beetje verrast door de uitslag, maar we besloten het dan hierbij te laten. Intussen werd het kind wat ouder en werden de uiterlijke overeenkomsten met mij steeds duidelijker. Ook de moeder was er intussen van overtuigd geraakt dat ik de vader moet zijn van het kind, omdat ze ook geen overeenkomst zag tussen het kind en haar nieuwe vriend, maar wel tussen mij en het kind. Ook haar vriend uitte zo nu en dan wat twijfels of hij wel de vader was van het kind.

[quads id=1]

Haar relatie is over

Lees ook: Hij wil niet dat ik onze dochter vertel wie haar vader is

Met die vriend is het intussen uit, niet vanwege het kind maar om andere redenen. Ik heb intussen het vaderschap op mij genomen van een heel leuk jongetje dat aardig aan het opgroeien is en die mij ziet als zij pappa. Ik kan het ook niet anders zien omdat wij beiden er nu wel van overtuigd zijn dat ik de biologische vader ben. Alleen vraag ik mij nog steeds af hoe een DNA-test toch een verkeerde uitslag te zien kan geven. Dit heeft voor zowel de ouder als voor het kind vergaande consequenties. Van een second opinion heb ik nu even afgezien. Ik laat het zo. Maar misschien hebben meerdere mensen ditzelfde meegemaakt. Ik ben benieuwd naar jullie visie op mijn verhaal. Het mag ook anoniem naar FamilieNieuws.

Gerelateerde verhalen:

Ik ben 20 mijn vriend is 40, ik mag hem alleen bellen als hij over straat is – anoniem Suriname

Anoniem – De vader van mijn kind woont in Paramaribo. Hij weet niet eens dat ze bestaat. Vakantie Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig