2 vrouwen doodgereden door meedogenloze chauffeur in Suriname

overleden Suriname

Denice en Ashawatie zijn er niet meer! Ze zijn vanmorgen overleden na een verschrikkelijk ongeval. De chauffeur had niets met ze te maken en reed gewoon weg!

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht. Wat een verschrikkelijke tijd voor de families. Sterkte

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van de 52-jarige Ashawatie M. wordt afgevoerd door de politie. De vrouw werd zaterdagochtend samen met een andere aangereden door een autobestuurder.

[quads id=1]

Bij een aanrijding tussen een voertuig en twee voetgangers aan de Indira Gandhiweg zijn zaterdagochtend beide voetgangers overleden aan hun verwondingen. Een van de vrouwen overleed ter plaatse terwijl de andere minuten later in het ziekenhuis overleed.

[quads id=1]

Volgens de politie is de bus langs de weg gestopt zodat passagiers konden instappen. Een autobestuurder die op het fietspad reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit de Nieuwe Grondweg gaande richting Latour, reed de twee vrouwen aan. Het voertuig kwam hierna tegen een mast aan en de autobestuurder vervolgde zijn weg zonder zich te bekommeren om de slachtoffers.

[quads id=1]

Toen de ambulance arriveerde bleek dat de 52-jarige Ashawatie M. geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde ter plaatse de dood vast. Het tweede slachtoffer, de 56-jarige Denice N., werd naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd voor medische behandeling maar kwam minuten later te overlijden aan haar opgelopen verwondingen.

Beide lichamen zijn in afstemming met het Openbare Ministerie in beslag genomen voor obductie. Van de autobestuurder ontbreekt nog elk spoor. Het onderzoek wordt voortgezet door de Verkeersunit Regio Midden.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/09/twee-vrouwen-dodelijk-aangereden-door-autobestuurder/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland