Weer schietpartij in Nederland – Man doodgeschoten in Rotterdam (video’s)

Schietpartij Rotterdam
Alweer geen mooi bericht uit Nederland. Een man is doodgeschoten in Rotterdam. Hij werd onder vuur genomen terwijl hij in een auto zat.

[quads id=1]

De dader is nog voortvluchtig. Meer info in het bericht en video’s. Luister wat buurtbewoners erover vertellen. Het houdt maar niet op hé?

[quads id=1]

Doodgeschoten in Rotterdam

Hart van Nederland schreef het volgende: Man overleden in Rotterdam na schietpartij, dader nog voortvluchtig. Een nog onbekende man is op de Putsebocht in Rotterdam-Zuid om het leven gekomen door een schietincident. Het slachtoffer zat in een geparkeerde auto waarna hij onder vuur werd genomen door een man in een zwarte hoody, deze vluchtte nadat hij meerdere schoten had afgevuurd.

[quads id=1]

Ter plaatse overleden

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben er alles aan gedaan om de man te redden maar tevergeefs, hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Voortvluchtig

[quads id=1]

De politie is met een groot aantal eenheden op zoek naar de dader of daders en vraagt ooggetuigen zich te melden. Wat de aanleiding van de schietpartij is geweest zal uit onderzoek moeten blijken, de schutter is nog voortvluchtig.

Boevennieuws

Volgens de website Boevennieuws zou het gaan om de 30-jarige Enchi Alberto. Bekijk onderstaande link en lees wat ze erover schrijven.

Boevennieuws Nederland

Video’s:

[quads id=1]

Boevennieuws:

Enchi Alberto dodelijk slachtoffer schietpartij Rotterdam

Bron:

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/man-overleden-rotterdam-na-schietpartij/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland