Politie bericht – 14-jarige aangehouden voor moord op stief – oma in Paramaribo – politie Suriname

overleden Paramaribo
De 64-jarige mevrouw Bibi Hakiem is op donderdag 17 oktober van dit jaar in haar woning te Paramaribo aangetroffen. Dood.

[quads id=1]

Haar (stief)kleinkind die met haar in huis woonde heeft haar vermoedelijk vermoord. Hij leefde vermoedelijk al enige tijd met het idee om zijn oma van het leven te beroven. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Update: 64-jarige vrouw om het leven gebracht (jeugdige verdachte aangehouden). De 14-jarige K. G. is op dinsdag 5 november aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De jeugdige wordt verdacht van het vermoorden van de 64-jarige mevrouw Bibi Fareeda Nisha, Hakim op donderdag 17 oktober van dit jaar in haar woning te Paramaribo. Een woning waarin zij met de verdachte samen woonde.
[quads id=1]

Stief- grootmoeder

Mevrouw Hakim was de partner van de grootvader van de verdachte. De verdachte woont bij zijn grootvader in huis. Het slachtoffer was dus de stief-grootmoeder van de verdachte.

[quads id=1]

Woning overhoop gehaald

Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden bestaat bij de politie sterk het vermoeden, dat K.G. zijn stief-grootmoeder om het leven heeft gebracht. Daarna haalde hij de woning overhoop om de indruk te wekken dat zijn stief-grootmoeder slachtoffer was van een zogenaamde roofmoord.
[quads id=1]

Jeugdzaken

Uit het politioneel onderzoek is tot nu toe naar voren gekomen, dat de verdachte ettelijke keren geld van mevrouw Hakim gestolen had en dat hij al enige tijd met het idee leefde om haar van kant te maken.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.G. in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten met ondersteuning van de afdeling Jeugdzaken.

https://www.politie.sr/update-64-jarige-vrouw-om-het-leven-gebracht-jeugdige-verdachte-aangehouden/