Onze bandleider Armand Cheuk A lam is vandaag 50 jaar geworden (video’s)

verjaardag Suriname

Hieperdepiep hoeree,

Armand Cheuk A lam

is vandaag 50 jaar geworden. Hij is onze bandleider en tevens manager van de muziekformatie KONTJO uit Suriname

[quads id=1]

Hij wordt gefeliciteerd door de band, zijn matties, familieleden en door ons allemaal. Helpen jullie mee met de felicitaties?
Nanga wan hieperdepiep Hoereee

[quads id=1]

verjaardag Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland