Onze bandleider Armand Cheuk A lam is vandaag 50 jaar geworden (video’s)

verjaardag Suriname

Hieperdepiep hoeree,

Armand Cheuk A lam

is vandaag 50 jaar geworden. Hij is onze bandleider en tevens manager van de muziekformatie KONTJO uit Suriname

Advertisements

Hij wordt gefeliciteerd door de band, zijn matties, familieleden en door ons allemaal. Helpen jullie mee met de felicitaties?
Nanga wan hieperdepiep Hoereee

Advertisements

verjaardag Suriname

Advertisements

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland