Actrice Grives uit Nederland krijgt toch twee jaar gevangenisstraf voor drugshandel in België (video)

Grives Nederland

Celebrity Nieuws: Heel jammer voor de Actrice die haar fout heeft toegegeven. Imanuelle Grives uit Nederland moet toch haar vrijheid weer inleveren want ze is zojuist veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar

[quads id=1]

Ze werd in juli gearresteerd op dancefeest Tomorrowland met een gigantische hoeveelheid drugs, ze is veroordeeld voor drugshandel. Is de straf terecht of is ze al genoeg gestraft.

[quads id=1]

Grives uit Nederland.

Rijnmond.nl schreef het volgende hierover: Actrice Grives veroordeeld tot twee jaar cel om drugshandel. De Rotterdamse actrice Imanuelle Grives is vrijdag door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar celstraf en een boete van 1000 euro wegens drugsbezit en -handel.

Festival in België

Grives Nederland
Foto van de rechtbank Belgie

De rechtbank acht bewezen dat ze vele soorten drugs bij zich had en dealde op het dancefestival Tomorrowland in Boom. Grives was aanwezig bij de uitspraak en had zich tussen het publiek geschaard.

[quads id=1]

De straf is gelijk aan de eis van de aanklager. Naar Belgisch recht wordt zo’n boete met acht vermenigvuldigd.

Toegegeven

Grives uit Nederland heeft toegegeven dat ze drugs wilde verkopen en dat ze daarmee een grote fout had begaan. De 34-jarige actrice werd op 21 juli opgepakt op het festivalterrein met xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine op zak. Op haar logeeradres, waar ze met twee vriendinnen verbleef, werden nog meer drugs gevonden zoals amfetamine, GHB, cannabis en tientallen xtc-pillen.

[quads id=1]

Grives werd na ruim zes weken voorarrest in september vrijgelaten na betaling van een borgsom

Bekijk hier een video erover:

Bron:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/188278/Actrice-Grives-veroordeeld-tot-twee-jaar-cel-om-drugshandel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland