Vrouw op gewelddadige wijze beroofd in haar woning te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Kenneth, Gerron en Delvano zijn opgesloten door de politie. Naraindath is inmiddels weer vrijgelaten.

[quads id=1]

Een vrouw werd op gewelddadige wijze beroofd in haar woning te Paramaribo. Ze zijn vermoedelijk betrokken bij deze roofoverval. Meer info in het officiële politiebericht.

[quads id=1]

Recherche Regio Midden en Regio Paramaribo houden overvallers en helers aan. Rechercheurs van de regio’s Midden en Paramaribo hebben op maandag 4 november vier verdachten aangehouden in verband met een geval van diefstal doormiddel van geweldpleging.

[quads id=1]

Op klaarlichte dag is een vrouw op die bewuste maandag in haar woning overvallen door de 51-jarige Kenneth M. alias Bomba en zijn kompaan de 32-jarige Gerron M. Deze criminelen hebben daarbij sieraden en een geldbedrag buit gemaakt. Tijdens een gezamenlijke onderzoek van de twee recherche diensten zijn Kenneth M. en Gerron M. in beeld gebracht.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Enkele uren na de overval werden zij aangehouden. Intussen was een deel van de buit al in handen gekomen van twee helers. Met name de bij de politie welbekende heler Delvano, P. alias Lopez oud 32 jaar en de 56-jarige heler Naraindath, M.

De politie heeft een groot deel van de buit teruggevonden op de overvallers en de helers. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Kenneth, M. alias Bomba, Gerron, M. en Delvano, P. alias Lopez in verzekering gesteld. Naraindath, M. is na verhoor door de politie heengezonden. De recherche van Regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

Bron:

Recherche Regio Midden en RBT Paramaribo houden overvallers en helers aan

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland